O mormonă, „reprimată sexual”, a părăsit secta pentru a deveni actriță de filme pentru adulți GALERIE FOTO

Redactor:
Gandul
O mormonă, „reprimată sexual”, a părăsit secta pentru a deveni actriță de filme pentru adulți GALERIE FOTO
O misionară mormonă, care se simțea „reprimată sexual", a părăsit secta pentru a se dedica unei cariere în industria filmelor pentru adulți.

Addie Andrews, în vârstă de 30 de ani, a crescut într-o familie religioasă din regiunea Pacific Northwest, America de Nord, potrivit The Sun.

Înainte de a deveni mormonă, la 17 ani, tânăra a făcut sex o singură dată. După aceea a respectat regulile stricte ale sectei în privința sexului înainte de căsătorie.

Ulterior, Andrews a devenit misionară și a încercat să convingă și alți oameni să se alăture sectei. „Eram reprimată sexual. Ești, practic, o călugăriță devotată religiei tale în acea perioadă”, a declarat Addie.

Abia la 26 de ani, femeia a avut din nou un contact sexual. 

Andrews a decis să renunțe la religie atunci când nu i s-a permis să fie domnișoară de onoare la nunta surorii ei. Mai mult, nu avea voie să cânte, să danseze și să fie actriță.

În 2017, femeia s-a mutat în California pentru a deveni actriță. În ciuda faptului că avea studii superioare, Addie nu a găsit de lucru, așa că și-a câștigat existența ca dansatoare exotică. În perioada respectivă, tânăra a fost contactată de mai mulți agenți din industria pornografică.

Andrews a acceptat o ofertă, iar de atunci a devenit un nume cunoscut în breaslă.

 

×
Inchide