• Publicat:
Magazin

O profesoară care le preda elevilor despre familie, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor. Femeia de 34 de ani riscă ani mulți după gratii

O profesoară care le preda elevilor despre familie, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor. Femeia de 34 de ani riscă ani mulți după gratii
O profesoară care a făcut sex cu un elev riscă să stea mulți ani după gratii. Kathryn Patten, în vârstă de 34 de ani, a fost arestată săptămâna trecută, după ce poliția din Illinois a primit informații cu privire la relația ei cu un minor.

Profesoara din Dwight Township este acuzată că s-a culcat cu un elev de la o școală din acea zonă, scrie dailystar.co.uk.

Autoritățile au declarat că, din cauza vârstei fragede a victimei, nu pot oferi mai multe detalii.

Tony Childress, șeriful din Comitatul Livingston, a declarat că în cazul lui Patten a fost stabilită o cauțiune de 25.000 de dolari.

Aceasta este profesoară de economie socială la Liceul Dwight County. Școala are circa 250 de elevi și 23 de profesori. Patten va apărea în fața instanței în data de 2 iulie.

În SUA, disciplina FCS (Family and Consumer Services) furnizează informații pentru elevii care vor să trateze cât mai corect probleme sociale, de echilibru în familie/muncă, sănătate, îngrijirea celor bătrâni, violența domestică, economia globală, politica, folosirea tehnologiei etc.

Cazul lui Patten face parte dintr-un lung șir de asemenea incidente sexuale, care marchează din ce în ce mai frecvent sistemul de educație din SUA.

Inchide