• Publicat:
Magazin

O stewardesă de 23 de ani ar fi fost ucisă de iubitul cunoscut pe internet. Bărbatul a strangulat-o, a băgat-o într-o cadă plină cu apă și a dispărut

O stewardesă de 23 de ani ar fi fost ucisă de iubitul cunoscut pe internet. 
Bărbatul a strangulat-o, a băgat-o într-o cadă plină cu apă și a dispărut
O stewardesă rusoaică a fost găsită moartă într-un hotel din Moscova. Anchetatorii presupun că iubitul ei ar fi strangulat-o și ar fi băgat-o ulterior în cada băii hotelului în care tânăra se caza mereu în pauza dintre zboruri.

Poliția rusă investighează cazul, avându-l drept principal suspect pe iubitul tinerei.

Investigatorii cred că Albina Mukhametzyanova în vârstă de 23 de ani a fost strânsă de gât și băgată într-o cadă plină cu apă.

Stewardesa obișnuia să meargă la acel hotel de fiecare dată când zbura la Moscova iar personalul hotelului a declarat autorităților că primea vizite frecvente de la un bărbat de 25 de ani.

Iubitul suspect nu este cunoscut de prietenii sau de familia ei.

Una dintre teoriile enunțate de anchetatori ar fi că tânăra l-a cunoscut pe bărbatul care a ucis-o pe internet.

Bărbatul a fost la hotel în noaptea crimei și a plecat cu un taxi, potrivit personalului hotelului. Trupul stewardessei a fost găsit în cadă câteva ore mai târziu de menajere.

„Întotdeauna a vrut să fie însoțitoare de zbor. A fost visul ei. Era o persoană foarte pozitivă”, a povestit o prietenă de-ale tinerei ucise pentru The Mirrror.

 

Tags:
×
Inchide