• Publicat:
Magazin

O tânără de 19 ani NAȘTE la doar 45 de minute după ce a aflat că este însărcinată

O tânără de 19 ani NAȘTE la doar 45 de minute după ce a aflat că este însărcinată
O tânără de 19 ani a dat naștere unei fetițe sănătoase, deși nu știa că este însărcinată.

În dimineața zilei de 17 iulie 2018, fata a trăit șocul ei. Deși când se dusese la culcare, cu o seară în urmă, avea stomacul plat, a doua zi s-a trezit însărcinată, având abdomenul ieșit foarte mult în exterior.

Fiind în șoc, proapăta mămica și-a chemat alarmată mama, care, la rândul ei, a fost surprinsă de ceea ce se întâmpla. Nici măcar bunica nu a știut ce explicații să ofere pentru un eveniment atât de neașteptat și surprinzător.

Emmalouise Leggate a fost dusă de către bunica la spital, unde a așteptat în mașină până aceasta s-a întors cu o moașă. Însă surpriza cea mare a avut loc abia când cele două femei s-au întors la mașină – Emmalouise deja născuse o fetiță pe bancheta din spate.

De când se trezise și până a născut trecuseră abia 45 de minute. 

Tânăra a mărturisit că nu prea avut simptome specifice unei femei gravide: nu a avut grețuri de dimineață, nici pofte inexplicabile și, mai ales, zona abdominală nu îi crescuse deloc.

„Nu aveam burtă. Doar mă îngrășasem puțin și mama mi-a sugerat să fac plimbări, căci mă tot plângeam de asta. Luasem în greutate pe tot corpul, dar mai ales pe brațe, pe picioare, în zona feței. Stomacul nu mi-a crescut deloc.”

Potrivit doctorilor care au examinat-o, bebelușul a crescut spre zona spatelui, fapt destul de comun, de aceea nu i-a crescut stomacul deloc.

 

Inchide