• Publicat:
Magazin

O tânără de doar 21 de ani și-a găsit sfârșitul în urma unui joc sexual online. S-a sufocat sub privirile bărbatului care a plătit-o pentru a-i îndeplini o fantezie periculoasă – FOTO

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a fost găsită moartă în casă, după ce a încercat, la insistențele unui bărbat care o urmărea prin intermediul unei camere de filmat, un joc sexual „degradant".

Hope Barden din orașul Burton-upon-Trent a început să facă videochat pentru a câștiga mai mulți bani. În același timp, aceasta lucra ca asistent social și avea grijă de persoane cu dizabilități, scrie The Sun.

Tragedia s-a întâmplat după ce iubitul ei online, Jerome Dangar, 45 de ani, a convins-o să încerce ceva periculos, acest lucru ducând la moartea tinerei. În timpul jocului sexual, fata s-a sufocat și a murit. Totul a avut loc sub privirile clientului, care nu a anunțat poliția.

s-a sufocat la cameră

Hope a fost găsită de colega de apartament, iar anchetatorii au reușit să afle cine era clientul și l-au arestat.

Polițiștii au găsit în casa bărbatului imagini pornografice cu fata și filmări „imposibil de descris”. Din primele informații reiese că acesta obișnuia să îi ceară tinerei tot felul de jocuri sexuale periculoase.

Bărbatul s-a spânzurat în timp ce se era în arest și își aștepta sentința.

Detectivul care s-a ocupat de cazul lui Hope a transmis că modul în care a murit tânăra ar trebui să transmită un mesaj puternic celor care participă la astfel de jocuri erotice periculoase. 

Foto: Hope Barden/ Facebook

Inchide