Oferta inedită primită de Miley Cyrus. Ce trebuie să facă pentru 1 milion de dolari

Oferta inedită primită de Miley Cyrus. Ce trebuie să facă pentru 1 milion de dolari
Publicat: 14/10/2013, 17:32
Actualizat: 03/09/2019, 11:19

După ce în ultimul timp s-a afișat în ipostaze extrem de sexy, cântăreața americană Miley Cyrus a primit o ofertă de colaborare din partea unei companii din industria pornografică.

GameLink trimis artistei în vârstă de 20 de ani o scrisoare, propunându-i să regizeze un film pentru adulți, relatează TMZ. În plus, producătorii i-au promis vedetei un contract în valoare de 1 milion de dolari și libertate totală de exprimare.

„Credem că o femeie atât de puternică a secolului al XXI-lea așa cum ești tu este alegerea ideală pentru a prezenta lumii viziunea artistică a lumii divertismentului pentru adulți”, se arată în scrisoare. „Noi, cei de la GameLink, credem că aceasta este șansa ta de a arăta lumii că nu mai ești o fetiță și că nu ești dispusă să cedezi în fața presiunilor sau să-i faci pe plac lui Sinead O”Connor, care este doar geloasă pe succesul tău”, au mai scris reprezentanții companiei, făcând referire la scrisoarea pe care cântăreața irlandeză Sinead i-a trimis-o lui Miley de curând.

Atunci, aceasta i-a cerut mai tinerei sale colege de breaslă să lupte împotriva „exploatării” din industria muzicală, sfătuind-o să nu permită să se transforme într-o „prostituată” doar de dragul promovării.

„Nimic bun nu poate să apară pe termen lung dacă vei accepta să te lași exploatată. Te rog, pe viitor, să refuzi atunci când ți se va cere să te prostituezi”, afirma Sinnead O’Connor în acea scrisoare deschisă. „Sunt extrem de îngrijorată de faptul că persoanele din jurul tău te-au făcut să crezi, sau te-au încurajat să crezi, că ar fi foarte «cool» să apari goală și să lingi un ciocan în videoclipurile tale. De fapt, îți vei irosi talentul dacă le vei permite să te «prostitueze» astfel, indiferent dacă cei care recurg la acest tip de «prostituție» sunt reprezentanții industriei muzicale sau tu însăți”, mai spunea aceasta.

Miley a igonorat complet însă sfaturile lui Sinead. Pe de altă parte, în ceea ce privește propunerea venită din partea companiei GameLink, vedeta nu a precizat încă dacă va accepta sau nu.

Totuși, nu este pentru prima dată când americanca este căutată de reprezentanți din industria filmelor pentru adulți. Anul trecut, o altă companie i-a propus acesteia să filmeze un segment erotic împreună cu o altă femeie. Atunci, Miley Cyrus a declinat oferta.