Oferte de vară: concediu pe circuit, la cabaret sau Disneyland

Redactor:
Elena Hîrțan
Oferte de vară: concediu pe circuit, la cabaret sau Disneyland
Concerte, teatru, competiții sportive sunt atuuri cu care agențiile de turism încearcă să atragă clienții. Pachete de două până la cinci zile, care să includă diferite facilități: transport și/sau cazare, masă, circuit cu ghid și bilete de acces la diferite evenimente și competiții au fost incluse în ofertele verii la mai multe agenții de turism.

Concerte, teatru, competiții sportive sunt atuuri cu careagențiile de turism încearcă să atragă clienții. Pachete de douăpână la cinci zile, care să includă diferite facilități: transportși/sau cazare, masă, circuit cu ghid și bilete de acces la diferiteevenimente și competiții au fost incluse în ofertele verii la maimulte agenții de turism. Pe 4 iulie are loc Moto GP Spania, pecircuitul de la Catalunya, aflat la 30 de kilometri de frumoasaBarcelona.

Pentru 269 de euro puteți cumpăra un pachet care să includăintrarea la competiție și două nopți de cazare în camera dublă laHotel Sagrada Familia – 3* în Barcelona cu mic dejun inclus. Prinagenție puteți cumpăra și bilete de avion, însă acestea nu au fostincluse în pachet pentru a lăsa clientului flexibilitatea de aalege să-și prelungească sejurul înainte sau după evenimentulsportiv. Pe 25 iulie puteți ajunge la Marele Premiu de Formula 1 alGermaniei la Hockenheim. Competiția și-a câștigat popularitateadupă debutul lui Michael Schumacher, devenind una din cursele cuzgomot asurzitor și printre cele mai bune atmosfere ale sezonului.Pentru 249 de euro beneficiați de cazare 2 nopți în cameră dublă lahotel de trei stele, mic dejun și bilete de acces la antrenamente,calificări și cursa propriu-zisă.

Iubitorii evenimentelor culturale, teatrale pot merge la Londrasă vadă „Dirty Dancing” sau „Fantoma de la Operă”. Primul, unmusical emoționant care redă povestea lui Baby si Johnny, douasuflete independente care trăiesc cea mai intensă experiență devară în pași de dans.

Cu 272 de euro aveți acces la cele mai bune locuri, în fațascenei, cazare două nopți la hotel de trei stele, mic dejun precumși toate taxele achitate. La cerere poate fi adăugat pachetului șibilet de avion, cazare la un hotel de categorie superioară șiprelungirea sejurului cu mai multe zile, pentru vizitareaLondrei.

Cel puțin la fel de spectaculoasă, Formula 1 din Ungaria, de laHungaroring, adună anual mii de fani din toată lumea. Desfășuratăîn perioada 30 iulie-1 august, competiția e un bun prilej pentruagențiile de turism să includă în oferte pachete cu cazare și accesla acest eveniment. Un abonament pentru toate cele trei zile costăde la 230 euro pentru un adult și 115 euro pentru minori, lacategoria cea mai ieftină. Pentru cazare puteți plăti circa 200euro de persoană, tarif valabil pentru trei nopți și patru zile laun hotel de trei stele.

Musical, cabaret și Disneyland

Alt gen de divertisment, sub luminile strălucitoare alecabaretului este la Moulin Rouge, cel mai faimos spectacol de acestgen, din lume. 296 de euro costă un pachet cu cazare două nopți laun hotel de trei stele în cameră cu pat dublu, în care este inclusmic dejun, bilet la spectacolul Moulin Rouge „Feerie” și un paharde șampanie, tur de oraș cu ghid audio și toate taxele.

Însă vara este anotimpul ideal pentru a ne aminti de vacanțeledin copilărie. Disneyland Resort Paris este locul perfect pentruvacanța în familie, în lumea jocului și a desenelor animate.Complexul se afla la 32 de km de centrul Parisului, fiind situat inMarne-la-Vallé. Se întinde pe o suprafață de aproape 20 dekilometri pătrați și este format din două parcuri tematice-Disneyland Park si Walt Disney Studios Park, din sectorul DisneyVillage care include magazine, restaurante, animație și celebrulBuffalo Bill’s Wild West Dinner Show precum și 14 hoteluri- 7tematice și 7 asociate. Un sejur de cinci zile, cu patru nopțicazare la un hotel de trei stele costă 399 euro pentru un adult,146 euro pentru un copil cu vârsta între 7 și 11 ani și gratuitpentru copilul cu vârsta sub 7 ani. Tarifele includ, pe lângăcazare, accesul în arcul de distracții în toate cele cinci zile,micul dejun și taxele de hotel. Biletele de avion se pot rezerva lacerere.

MEGA-LOVITURĂ pentru Universitatea Craiova. Fotbalistul care a rupt plasele în Italia, Elveţia şi Portugalia semnează...
Vine marele CUTREMUR în România! S-a anunțat data exactă: 'O zi nefastă pentru toți'
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Noi detalii despre Mario Mutu! Dezvăluirile Alexandrei Dinu despre fiul pe care îl are cu...
Elevii, în mare pericol din cauza lămpilor UV folosite în şcoli! De ce trebuie interzise...
Vaccinare anti-Covid-19 în România: Liber la programări pentru imunizare cu serul Pfizer. Persoanele care se...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Elon Musk vrea să implanteze microcipuri în creierele oamenilor. Tot ce trebuie să știi despre...
Vine marele CUTREMUR în România! S-a anunțat data exactă: 'O zi nefastă pentru toți'
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat.Toţi bărbaţii ar...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Cine e Liliya Turkeieva de la Românii au talent. E unică în lume, talentul ei...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide