„Părinții mei sunt habotnici. Ar trebui să le spun că iubita mea este transsexuală?” Dilema unui tânăr care a crescut într-o familie cu viziuni rigide

Redactor:
Gandul
„Părinții mei sunt habotnici. Ar trebui să le spun că iubita mea este transsexuală?” Dilema unui tânăr care a crescut într-o familie cu viziuni rigide
Un tânăr de 23 de ani a povestit pentru un specialist în probleme sexuale că s-a îndrăgostit de un transsexual alături de care a re o relație minunată. Singura lui temere este reacția părinților, care sunt fanatici religioși.

„Eu și prietena mea avem o viață sexuală de excepție și relația noastră merge foarte bine. Momentul în care ea ar trebui să-mi cunoască părinții se apropie și mă tem că nu o vor accepta”, își începe povestea tânărul.

„Problema este că amândoi sunt habotnici și iubita mea este extrem de frumoasă, dar e transsexuală. Mă tem că nu o vor accepta niciodată.

Am 23 de ani și am un frate mai mare, de 25 de ani, care e însurat.

Părinții noștri sunt fanatici religioși, cu viziunui extrem de rigide, dar încă din adolescență eu am devenit rebel și am început să mă împrietenesc cu o mulțime de oameni diferiți.

Nu am judecat niciodată pe cineva pentru orientările sexuale, pentru aspect, sau pentru îmbrăcăminte.

Dar părinții mei sunt de-a dreptul terifiați din cauza prietenilor pe care îi aduc acasă.

Părinții mei nu le-a mărturisit părerea lor niciodată personal prietenilor mei, dar când plecau începeau să-mi spună mie: Nu îmi place de băiatul acela homosexual, sau O fată albă nu ar trebui să fie împreună cu un băiat negru, sau, De ce este acel băiat dat cu creion la ochi? Este greșit!

Am întâlnit-o pe tipa aceasta fascinantă la facultate. Este inteligentă, frumoasă și amabilă. Mi-a explicat că s-a născut băiat, dar la 19 ani a început demersurile de feminizare.

Nu am avut nicio idee când m-am îndrăgostit de ea că ar putea fi transsexuală. Sunt bărbat și mereu am fost atras de femei, dar iubita mea este feminină și ce are între picioare nu o definește pe ea ca individ.

Am vorbit cu fratele meu despre relație și el mă susține, dar el mereu a fost mult mai tolerant decât părinții noștri.

Părinții ei se comportă exemplar cu mine. Ea nu se teme să-mi cunoască părinții, dar nu știu cum să le-o prezit”, a povestit tânărul pentru The Sun.  

 

Inchide