Pasagerii unui autobuz au încremenit când au remarcat intrusul. Un șarpe se târa printre scaunele mijlocului de transport în comun

Redactor:
Laura Cojocaru
Pasagerii unui autobuz au încremenit când au remarcat intrusul. Un șarpe se târa printre scaunele mijlocului de transport în comun
Un șarpe i-a speriat pe pasagerii unui autobuz din Scoția, după ce proprietarii reptilei au coborât fără să-și dea seama că le lipsește animalul de companie. Un angajat al companiei s-a comporat ca un erou, a prins șarpele care le-a dat fiori călătorilor și l-a predat poliției.

Pasagerii unui autobuz au fost șocați când au văzut că un șarpe lung de doi metri se târa printer scaunele lor.

Oamenii care se aflau în mijlocul de transport au alertat imediat șoferul pentru a opri autoturismul, potrivit The Sun.

Șarpele neveninos este animalul de companiei al unui cuplu care a călătorit cu autobuzul. Reptila a reușit să iasă din cușca ei, iar stăpânii au coborât din autobuz fără să își dea seama că duceau o cușcă goală.

Când și-au dat seama că le lipsește animalul de companie, proprietarii i-au sunat pe reprezentanții companiei de transport McGrill. Proprietarii au povestit că nu au remarcat când a ieșit șarpele din cușcă.

Un supraveghetor al companiei de transport și-a luat inima în dinți, a capturat reptila, a băgat-o într-un sac de plastic și a dus-o la poliție.

Reprezentanții companiei au postat pe contul de Twitter McGill’s Buses‏ imagini cu șarpele și cu supraveghetorul care l-a prins: „Inspectorul nostrum Mick a prins un pasager într-un autobus în Paisley. Acum s-a reîntors în siguranță la proprietarii săi”, au potat pe Twitter reprezentanții companiei.

 

„Înțeleg că șarpele călătorea ssssssingur. Nu am primit mulțumiri de la el că l-am salvat”, a spus glumind directorul companiei.

De la poliție, șarpele a ajuns din nou în posesia stăpânilor săi.

Foto: Twitter McGill’s Buses‏

Inchide