Poliția britanică îl caută pe șoferul acestei mașini. „E ca o imagine din lumea a treia”

Redactor:
Laura Holban
Șoferului unui Nissan Micra a fost fotografiat duminică, pe o autostradă din Marea Britanie, transportând cu grijă două canapele pe plafonul mașinii

Șoferului unui Nissan Micra a fost fotografiat duminică, pe o autostradă din Marea Britanie, transportând cu grijă două canapele pe plafonul mașinii, notează Daily Mail. Pentru că mergea foarte încet pentru a nu-și pierde încărcătura, șoferul a fost claxonat de ceilalți parteneri de trafic.

Foto: Daily Mail

„Mașina abia avea 50 km/h. Nu cred că ar fi riscat să meargă mai tare, ca să nu-i cadă canapelele. E ca o  imagine din lumea a treia unde familiile își încarcă totul într-o și pe o mașină”, a declarat un șofer care l-a depășit pe conducătorul Nissanului. Potrivit acestuia, una dintre persoanele din mașină susținea cu mâna încărcătura de pe mașină. „Nu aveau niciun grilaj pe mașină, doar un cearceaf pus să nu se zgârie capota. Făceau ceva foarte periculos. Și se mai și aflau pe o autostradă unde se circulă cu aproape 110 km/h unde puteau cauza mari probleme dacă acele canapele ajungeau pe carosabil”, a mai adăugat șoferul care a și realizat fotografiile acestei mașini forțate la maxim.

„Astfel de șoferi prezintă un adevărat risc pentru ceilalți participanți la trafic. Chiar dacă încărcătura era legată, mașina nu era potrivită pentru transportul unor astfel piese de mobilă. O să încercăm să dăm de urma acestui șofer neatent”, a explicat șeful departamentului de trafic al Poliției din Devon și Cownwall.
 

Inchide