• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Povestea din copilărie a lui Ed Sheeran: Am fost hărțuit de colegi. Am urât anii de școală generală. Plângeam în fiecare zi

Povestea din copilărie a lui Ed Sheeran: Am fost hărțuit de colegi. Am urât anii de școală generală. Plângeam în fiecare zi
Cântărețul britanic Ed Sheeran a afirmat că a fost hărțuit în timpul școlii generale fiindcă era roșcat și avea un aspect fizic care putea fi considerat ciudat, relatează contactmusic.net.

Artistul a declarat că a urât anii de școală generală fiindcă era luat zilnic peste picior de către colegii săi de clasă. Aceștia l-au hărțuit din prima zi fiindcă era roșcat, purta ochelari și se bâlbâia, fapt ce l-a făcut să susțină că „plângea în fiecare zi” din cauza acestora.

Lipsa de popularitate a lui Sheeran s-a datorat și faptului că nu era priceput la sporturi. Acesta a declarat că a terminat o școală primară care era renumită pentru activitățile sportive, în care elevii erau apreciați dacă erau buni la fotbal.

Situația s-a schimbat în timpul liceului. Cântărețul a afirmat, în cadrul unui interviu pentru grupul de campanie Love Music Hate Racism, că descoperirea pasiunii pentru muzică i-a dat încredere în propria persoană și l-a ajutat să se integreze. El a susținut că, pe măsură ce au trecut anii, a început să își aprezieze aspectul fizic.

În vârstă de 28 de ani, Ed Sheeran, deținător a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizația care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran „Divide”, al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar „Shape of You” a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizației.

Ed Sheeran va susține un concert în București pe 3 iulie, la Arena Națională. Singurele categorii la care se mai pot cumpăra bilete sunt Tribuna I și Tribuna II. Acestea se găsesc pe site-ul eventim.ro la prețul de 299 de lei.

 

Inchide