• Publicat:
Magazin

Povestea emoționantă a taurului care a reușit să evadeze de la abator: Toată țara îl susține / „Nu știu cum a reușit. Forța brută a învins tehnologia. L-am căutat și cu drona și degeaba” – VIDEO

Povestea emoționantă a taurului care a reușit să evadeze de la abator: Toată țara îl susține / „Nu știu cum a reușit. Forța brută a învins tehnologia. L-am căutat și cu drona și degeaba” – VIDEO
Un taur de 650 de kilograme a reușit să evadeze de la un abator din Croația, ulterior atrăgând atenția și sprijinul întregii țări.

Taurul Jerry, botezat după celebrul desen animat „Tom&Jerry”, a reușit să evadeze de la abator și să se ascundă de proprietari pe coasta Croației, în apropierea orașului Split.

Proprietarul lui l-a vândut unui abator, dar cu puțin timp înainte să fie ucis, Jerry a reușit să evadeze din zona în care erau pregătite animalele înainte să fie ucis și să se ascundă în pădurea din apropiere,.

Lucrătorii de la abator nu găsesc o explicație pentru modul în care Jerry a reușit să scape, dar se pare că acest lucru nu se întâmplă prea des.

„Pur și simplu nu știu cum s-a întâmplat asta. Se pare că forța brută a învins tehnologia”, a declarat proprietarul abatorului, Petar Skejo, pentru o publicație locală.

După ce s-a ascuns în pădure, taurul a fost zărit de localnici pe un deal din apropiere, dar Jerry a reușit din nou să scape de Petar Skejo și oamenii care încercau să îl prindă.

„Am încercat să îl prindem viu, dar când ne-am apropiat de el a sărit pe o stâncă, precum o pisică… și a sdispărut în tufișuri”, a povestit proprietarul pentru HRT TV.

Încă de vinerea trecută când a reușit să evadeze, taurul Jerry nu a fost găsit de autorități, de vânătorii locali sau de veterinari.

Unii l-au căutat luând locurile la pas, alții au încercat cu mașinile iar proprietarul care îl vânduse abatorului, Ivan Bozic, l-a căutat chiar și cu o dronă echipată cu o cameră „termală”, dar în zadar.

„A reușit să scape de moarte, deci va face orice să rămână în viață”, a a declarat Ivan.

Povesta lui Jerry a fost răspândită la nivel național iar multe persoane îl sprijină: „Rezistă, Jerry!”, „Dreptate pentru Jerry”, au scris susținătorii lui pe social media. 

Foto: Ivan Bozic

 

Inchide