• Publicat:
Magazin

Povestea oii Barbara: Poartă sutien pentru că ugerul se târăște pe jos – VIDEO

Povestea oii Barbara: Poartă sutien pentru că ugerul se târăște pe jos – VIDEO
Ai văzut vreodată o oaie purtând sutien? Povestea oii Barbara, care trăiește la o fermă din Norwich, Marea Britanie, este cel puțin neobișnuită. Animalul poartă un sutien din cauza ugerului foarte mare care îi dă bătăi de cap când vine vorba să-și alăpteze mieii.

Oaia Barbara are un uger foarte lăsat ceea ce o face să aibă dificultăți atunci când își hrănește mieii. Proprietarii ei, David Cross, 50 de ani, și soția sa, Kathryn, 48 de ani, au găsit o soluție neobișnuită, dar de efect, un sutien.

Kathryn spune că oaia este bătrână, are o greutate perfectă și este sănătoasă, dar când ugerul ei este plin cu lapte, încep și problemele. Proprietara susține că atunci când se întâmplă asta, ugerul se târăște pe jos.

Aceasta mai spune că atunci când Barbara „a fătat cei doi miei gemeni, aceștia nu au putut ajunge la țâțe ca să se hrănească”. Kathryn își amintește ce spunea David: „Glumea și spunea că are nevoie de un sutien pentru sprijin”.

Întâmplarea face că vecinul celor doi a aruncat un sutien vechi. David a tăiat două găuri bine poziționate pentru ca țâțele să iasă ușor și ca mieii să se poată hrăni.

„Mieii au fost un pic reticenți la început, dar cu puțină încurajare, gemenii au încercat și au primit ceea ce voiau”, își amintește proprietara și subliniază că oaia Barbara „a fost total nepăsătoare la întreaga experiență”.

Kathryn spune că este prima dată când David a trebuit să pună un sutien unei oi, dar „a mers atât de bine încât s-ar putea să repete experiența într-o zi”.

Foto: Captură

Inchide