„Profesorul-trăsnit”, în cea mai vulgară variantă. Individul le ruga pe eleve „să se aplece” peste catedră și simula acte sexuale

„Profesorul-trăsnit, în cea mai vulgară variantă. Individul le ruga pe eleve „să se aplece peste catedră și simula acte sexuale
Publicat: 23/10/2019, 15:38

Luke Snoswell, în vârstă de 34 de ani, a făcut cel puțin nouă comentarii vulgare în timpul unei lecții ținute la Academia Wellington din Wiltshire, unde este președinte Ducele de York, transmite metro.co.uk.

Potrivit documentelor de la tribunal, Snoswell a făcut o remarcă nepotrivită, în timp ce o elevă s-a aplecat peste catedră și a încurajat doi dintre elevii săi să „dea din fund” și să scoate „sunete de sex”, când a vorbit despre deflorare, la ora de curs.

Acesta a mai hărțuit trei colege, spunându-i uneia dintre ele că ar vrea să „o rupă în două”.

În timp ce preda la o altă școală, profesorul a întrebat o colegă: „Vrei să bem ceva și să rupem patul?”, iar altei femei i-a zis: „Aș vrea să te apleci și să facem sex anal”.

Potrivit judecătorilor, Snoswell era profesor de fizică la Academia Wellington, estimată la 32 milioane lire sterline. Acolo învață elevi cu vârste între 11 și 19 ani.

Academia a fost deschisă în 2011 de către Prințul Andrew. În timpul unei ore, profesorul controversat i-a zis unei eleve să se aplece peste birou și să mimeze „poziții de sex”, înainte să se mute în spatele lor și să facă „mișcări lascive”, simulând relațiile intime cu fata „intimidată”.

„De ce nu te lipești de el, ca să vezi ce se întâmplă?”, a întrebat Snoswell o altă elevă.

Acesta a predat la școala pentru elevi cu nevoi speciale Fair Ways, în Southhampton, timp de trei ani, după care s-a mutat la Academia Wellington, unde a fost acuzat de comportament nepotrivit, inclusiv o situație în care i-a zis unei colege: „Cred că trebuie să fac sex în mod regulat și Tinder nu mă ajută”.

Consiliul profesorilor a stabilit că Luke Snoswell nu mai poate preda la catedră, sub nicio formă.