Răzbunare după 30 de ani. Un britanic înarmat cu mai multe arme albe a sărit să își atace, în mijlocul unui magazin, un fost prieten din copilărie

Redactor:
Laura Holban
Britanicul David Milington s-a înarmat cu mai multe cuțite și cu un băț de hochei și a sărit să-l atace pe fostul său amic din copilărie, în mijlocul magazinului în care acesta lucra ca paznic.

Britanicul David Milington s-a înarmat cu mai multe cuțite și cu un băț de hochei și a sărit să-l atace pe fostul său amic din copilărie, în mijlocul magazinului în care acesta lucra ca paznic. Atacul nu i-a reușit în totalitate, Milington rănindu-l în final doar pe managerul magazinului care a sărit să-l oprească din gestul nebun, scrie Daily Mail.

Atacatorul s-a pregătit temeinic pentru atac, prezentându-se la magazin îmbrăcat total în haine negre, cu o căciulă neagră pe cap și cu o centură încărcată cu mai multe arme albe. Acesta s-a îndreptat direct către Andrew Osbourne, pe care îl cunoștea din copilărie și cu care avea ceva de împărțit, țintindu-l cu cuțitele. Managerul Michael Walsh l-a urmărit pe atacatorul care alerga liber printre clienți, l-a doborât la pământ, însă s-a ales cu o rană adâncă în pulpa piciorului și cu o tăietură pe braț. Atacatorul a rănit și un alt bărbat care l-a ajutat pe Walsh, însă rana acestuia a fost minoră.

Foto: Daily Mail

Dus în fața justiției, Milington a fost găsit vinovat de atac și de port de arme albe, iar managerul magazinului a fost recompensat cu 250 de lire sterline pentru gestul său curajos. Acuzatul a fost testat de către doi psihiatri, unul dintre aceștia concluzionând că britanicul prezenta semne de schizofrenie. Judecătorul s-a declarat mulțumit cu probele care i s-au adus, iar pe Milington l-a declarat bolnav mental și l-a trimis într-o instituție specializată pentru tratament.

Inchide