• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Răzvan Costache a făcut la metrou o fotografie. Au văzut-o un milion de oameni

Marțea trecută, când ieșea de la metrou, Răzvan Costache, 26 ani, și-a scos iPhone-ul 4 din buzunar și a făcut o fotografie care avea să-i aducă 1 milion de vizualizări.

Marțea trecută, când ieșea de la metrou, Răzvan Costache, 26 ani, și-a scos iPhone-ul 4 din buzunar și a făcut o fotografie care avea să-i aducă 1 milion de vizualizări.

Imaginea luată cu telefonul surprinde câțiva oameni urcând scările spre lumina dimineții, învăluiți într-o ceață stranie.

„Mi-a plăcut lumina aceea și am făcut poza”, povestește pentru gândul autorul ei. „Știam că cel mai bun aparat e ăla pe care îl ai cu tine, așa că am fotografiat. Evident, am simțit că-i o fotografie bună”, mai spune acesta.

Imaginea de la stația Preciziei a avut o soartă specială: a ajuns pe un site de sharing, rememorează Răzvan Costache.  „De obicei, fotografiile făcute cu telefonul le țin pentru mine sau le mai arat prietenilor. Asta însă am postat-o seara pe Reddit, iar dimineață aveam peste 700 de comentarii”, își amintește fotograful amator devenit în opt ore vedetă în mediul virtual.

Răzvan Costache este specialist în marketing și pasionat de fotografie

Reacțiile au fost diferite – un tip s-a declarat inspirat de fotografie, așa că a scris o poezie, iar o trupă din Seattle i-a cerut imaginea drept copertă pentru viitorul lor album.

Mesajul primit de fotograful amator din partea trupei din Seattle

Unii i-au spus doar că le-a făcut ziua mai bună ori l-au felicitat. „Personal, mă simt foarte bine”, spune fotograful. „E ceva ca un milion de oameni să-mi fi văzut imaginea”. Recunoaște amuzat că alte imagini de-ale lui s-au oprit la 30 de vizualizări.

Citește și „Marșul celor un milion de mustăți” – mustacioșii americani iși cer drepturile pe 1 aprilie

Citește și În Anglia, Duster va fi contracarat de SUV-ul chinezesc Gleagle GX7, din 2013

Citește și Petra – minunea din piatră a deșertului iordanian

Citește și PlayStation Vita Review: o nouă dimensiune portabilă

 

 

Inchide