Regulament concurs – Redescoperă tradițiile românești!

Art. 1. Organizator

S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., cu sediul în București, Str. Aurel Vlaicu, nr 62 – 66, etaj 6, Camera 42, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului nr. J40/6876/2010, având codul unic de înregistrare RO 27189522.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Concursului, cu mențiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoștința participanților și a publicului cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanții și publicul vor fi înștiințați de orice modificare prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2. Durata Concursului și aria de desfășurare

Concursul „Redescoperă tradițiile românești!” (denumit în continuare „Concurs”) va începe pe data de 8 decembrie 2011 și va dura până la data de 22 decembrie 2011, ora 23:59. Câștigătorii vor fi anunțați pe 23 decembrie 2011. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Art. 3. Condițiile de participare

Concursul se desfășoară exclusiv pe Internet, pe pagina gândul.info de pe platforma socială Facebook.

Are drept de participare orice utilizator de Internet care îndeplinește toate condițiile de mai jos:

• este cetățean român sau cetățean străin rezident în România

• a dat Like paginii gândul.info pe platforma socială Facebook

• are peste 18 ani la momentul finalizării concursului

• intră în secțiunea de concurs din pagina gândul.info de pe platforma socială Facebook și postează un comentariu relevant, în care descrie un obicei popular românesc pe care îl cunoaște sau la care a luat parte

• este de acord cu publicarea numelui pe site-ul și pe pagina de Facebook a gândul.info, în cazul în care este desemnat câștigător al Concursului

• confirmă că a citit și a înțeles prezentul Regulament Oficial și că este de acord în totalitate cu termenii și condițiile precizate de acesta.

Nu pot participa la această promoție angajații Mediafax Group și Roșia Montană Gold Corporation, precum și rudele de gradul I sau soții/soțiile acestora.

Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau dacă Organizatorul consideră că a încercat să fraudeze mecanismul de Concurs.

Art.4. Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în Concurs doar în scopul anunțării și identificării câștigătorului.

Art. 5. Mecanismul Concursului

Pentru a participa la Concurs, un utilizator trebuie:

  • să dea Like paginii gândul.info de pe platforma socială Facebook, în cazul în care nu este deja fan
  • să acceseze secțiunea de concurs disponibilă pe pagina de pe Facebook a site-ului gândul.info
  • să posteze, între 8 și 22 decembrie 2011, în secțiunea de concurs, un comentariu relevant care să descrie un obicei popular pe care îl cunoaște sau la care a luat parte

Vor fi desemnați 3 câștigători prin tragere la sorți pe 23 decembrie 2011. Pentru a putea intra în tragerea la sorți, userii trebuie să fi postat un comentariu relevant pentru tema concursului.

Premiile constau în 3 excursii pentru câte 2 persoane în zone cu tradiție din România. Premiul care îi va reveni primului extras este în valoare de 1000 Euro, iar ceilalți 2 câștigători ai tragerii la sorți vor primi excursii în valoare de câte 500 Euro.

Un utilizator se poate înscrie o singură dată în cadrul acestui concurs, validată fiind numai prima înscriere.

Pentru a fi luați în considerare la desemnarea câștigătorilor, participanții la Concurs trebuie să îndeplinească toate condițiile de participare menționate la Articolul 3 al prezentului Regulament și să respecte mecanismul de concurs.

Art. 6. Premii

În cadrul acestei campanii se vor acorda 3 premii, în ordinea extragerii:

premiul I – excursie pentru 2 persoane într-o zonă cu tradiție din România, în valoare de 1000 Euro.

premiul II – excursie pentru 2 persoane într-o zonă cu tradiție din România, în valoare de 500 Euro.

premiul III – excursie pentru 2 persoane într-o zonă cu tradiție din România, în valoare de 500 Euro.

Pentru fiecare dintre cele 3 premii, excursiile vor avea loc în luna ianuarie. Destinația va fi aleasă de fiecare câștigător din cel puțin 2 propuneri primite de la Organizator. Fiecare premiu va include automat cazare și masă. Câștigătorii vor primi, de asemenea, bani pentru transport în limita valorilor mai sus menționate. Astfel, valoarea totală a premiului acordat câștigătorului de pe primul loc nu va depăși 1000 Euro, iar celelalte 2 premii nu vor depăși 500 Euro.

Valoarea totală a premiilor este de 2000 Euro cu tva inclus.

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor în bani sau alte produse ori servicii.

Art. 7. Desemnarea și anunțarea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi desemnați în data de 23 decembrie 2011 prin tragere la sorți dintre userii care au postat un comentariu relevant încadrat în tema concursului și care au respectat întocmai condițiile de participare și mecanismul de concurs.

Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude din concurs participanții ale căror comentarii nu sunt relevante sau care sunt copiate. De asemenea, în cazul în care un utilizator a înscris mai multe comentarii, el va intra o singură dată în tragerea la sorți.

Anunțarea câștigătorilor se va face pe site-ul și pe pagina de Facebook gândul.info, precum și printr-un mesaj transmis acestora pe Facebook.

Din momentul anunțării lor pe pagina de Facebook a campaniei, câștigătorii au la dispoziție 24 de ore în care să contacteze Organizatorul la adresa [email protected] și să transmită acestuia copie după un act de identitate (buletin sau carte de identitate), adresa de e-mail si numărul de telefon la care pot fi contactați și să confirme pe e-mail că pot merge în excursia câștigată. În lipsa acestor informații, câștigătorii vor pierde dreptul asupra premiilor. În acest caz, premiul va reveni rezervelor alese în urma tragerii la sorți, în ordinea în care au fost extrase.

Validarea câștigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în profilul personal de Facebook. În cazul în care datele din profilul personal de Facebook (nume, localitate) nu coincid cu cele de pe actul de identitate, câștigătorul va fi descalificat și premiul va fi acordat următorului user dintre cei aleși drept rezerve în urma tragerii la sorți, în ordinea în care au fost extrași.

Un utilizator va putea câștiga un singur premiu din concurs.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării răspunsurilor din motive care nu țin de el.

Organizatorul își rezervă dreptul de a publica numele câștigătorilor Concursului și de a se folosi de imaginea acestora în scopuri publicitare. Organizatorul poate solicita câștigătorilor acordul pentru a publica materiale audio, foto și video cu ei.

Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participanților și îi va descalifica pe cei a căror activitate în cadrul Concursului va fi considerată drept fraudă.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanților, pentru problemele cauzate de ISP-ul folosit de Organizator sau pentru erorile cauzate de nefuncționarea corectă a platformei furnizate de Facebook.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, la adresa web http://www.gandul.info/regulament-concurs, dar și prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest Concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Art. 9. Întreruperea Concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunțe publicul prin intermediul secțiunii de concurs de pe contul www.gandul.info de pe Facebook.

Art. 10. Taxe și impozite aferente

Organizatorul Concursului nu este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligații financiare legate de premiile oferite, acestea fiind în sarcina persoanelor câștigătoare, cu excepția impozitului datorat conform legii pentru veniturile obținute din Concurs, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat să îl calculeze și să îl plătească în beneficiul câștigătorilor.

Art. 11. Litigii

În cazul unor litigii apărute între S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. și participanții la Concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competente române.

Ceauşescu nu avea cel mai mare salariu! E incredibil care erau angajaţii români care-l depăşeau:...
Florin Pastramă îi dă 50 de euro Sarei ca să îl... Ce i-a cerut să...
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervenții! `Nu te mai recunoaștem`. Cum arată fosta vedetă TV
Un nou CUPLU BOMBA?! Pepe, ADEVĂRUL despre relaţia cu cântăreaţa Raluka: „O plac, mă place,...
Cristi Borcea o tratează pe Valentina Pelinel ca pe o regină! Ce gest a făcut...
SUMELE URIAŞE luate de medici pentru VACCINAREA românilor! Ce SPORURI au cei din linia întâi
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
DOCUMENT. Ce salariu are Viorica Dăncilă la BNR. Este consilierul de strategie al guvernatorului Isărescu
Florin Pastramă îi dă 50 de euro Sarei ca să îl... Ce i-a cerut să...
„Îngerul Morții” de la Auschwitz care prefera gemenele. DOCTORUL a făcut cele mai ȘOCANTE experimente...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Delia i-a făcut soțului său, Răzvan, cea mai frumoasă declarație de dragoste, în 9 ani...
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Vestea ȘOC a momentului despre Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte
Cum arată cei mai sexy fotbaliști spanioli și partenerele lor superbe
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Magazine ANAF. De unde îţi poţi cumpăra bunuri confiscate de fisc în 2020. Lista completă...
Inchide