Robert De Niro și John Travolta, pentru prima dată împreună pe marele ecran

Redactor:
Florin Badescu
Robert De Niro și John Travolta, pentru prima dată împreună pe marele ecran
Actorii americani Robert De Niro și John Travolta vor juca pentru prima dată împreună în filmul de acțiune "Killing Season", produs de Millennium Films și Corsan Pictures, informează hollywoodreporter.com.

Actorii americani Robert De Niro și John Travolta vor juca pentru prima dată împreună în filmul de acțiune „Killing Season”, produs de Millennium Films și Corsan Pictures, informează hollywoodreporter.com.

Acest lungmetraj va fi regizat de Mark Steven Johnson, pe baza unui scenariu scris de Evan Daugherty. Filmările pentru „Killing Season” vor debuta pe 16 ianuarie în Munții Apalași din Statele Unite.

Următorul proiect cinematografic pentru John Travolta ar fi trebuit să fie „Gotti: In the Shadow of My Father”. Filmările pentru acest film urmau să înceapă tot în ianuarie 2012, dar se pare că Travolta a ales să filmeze mai întâi pentru „Killing Season”.

Robert De Niro va juca rolul unui fost militar american care trăiește într-o cabană din munți. El va primi vizita unui turist european, interpretat de Travolta, care se dovedește a fi un fost soldat sârb care vrea să se răzbune.

„Nu i-am văzut niciodată pe acești doi mari actori împreună pe marele ecran și abia așteptăm să vedem ce va ieși din această combinație”, a declarat Paul Breuls, directorul general al companiei de producție cinematografică Corsan Pictures.

Actorul, regizorul și producătorul Robert De Niro, în vârstă de 68 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentați și mai influenți cineaști din toate timpurile. Dublu câștigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Nașul: Partea II” (1975) și „Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum „Șoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), „Băieți buni/ Goodfellas” (1990), „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) și „Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internațional de Film Tribeca de la New York, înființat în 2002.

John Travolta, în vârstă de 57 de ani, este actor, dansator și cântăreț și este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Febra de sâmbătă seara” și „Pulp Fiction”, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câștigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul „Un mafiot la Hollywood”.

Inchide