ROMÂNIA, TE IUBESC! Ce fac corespondenții Pro Tv atunci când nu se văd la tv

Redactor:
Mădălina Chițu
Pe Paula Herlo o găsești la Muzeul Satului, pe Cosmin Savu - în munții Făgăraș, Anca Nastasi bate lumea, Cristi Leonte cântă la chitară, iar Alex Dima și Rareș Năstase își petrec orice clipă liberă alături de minunile din viața lor

Pe Paula Herlo o găsești la Muzeul Satului, pe Cosmin Savu – în munții Făgăraș, Anca Nastasi bate lumea, Cristi Leonte cântă la chitară, iar Alex Dima și Rareș Năstase își petrec orice clipă liberă alături de minunile din viața lor. Ei sunt jurnaliștii care în fiecare duminică prezintă la ProTv anchete uluitoare și care în timpul liber se bucură de prieteni, de călătorii ori de muzică bună.

Preocupat la serviciu să dezvăluie telespectatorilor zonele turistice neexploatate, acasă, Rareș Năstase este tătic cu normă întreagă. De altfel, jurnalistul mărturisește deschis că cei doi copii ai lui îi dau energie cât să facă ocolul pământului. „Ador să-mi petrec timpul liber cu familia, ieșim în natură, ne place să ne plimbăm cât mai mult. Sophia, fetița noastră, la nici trei ani, iubește la nebunie florile, frunzele de tot felul și fluturii. Fratele ei mai mic, Dominic, e agitat să facă același lucru, să fugă parcă din cărucior, deși încă nu a învățat să meargă”, a dezvăluit fericit Rareș.

Atunci când nu este pe teren, Paula Herlo adoră să grădinărească, să petreacă frumos alături de prietenii ei și revine ori de câte ori are ocazia la Muzeul Satului, un loc pe care îl găsește de-a dreptul fermecător.

Mai aventurier, Cosmin Savu mărturisește că „nimic nu se compară cu o raită în Munții Făgăraș”, iar când renunță la drumeții, corespondentul își arată talentele culinare la ceaun și este atât de priceput, încât a primit titlul de „specialist” în gulaș avrigenesc.

Anca Nastasi nu are stare. „În timpul liber plec unde văd cu ochii”, a mărturisit Anca. „Îmi place să pun degetul pe o imagine văzută într-o revistă, într-un documentar, sau doar cu ochii minții, desprinsă dintr-un roman și… pe aici ți-e drumul, într-acolo. Vara asta a fost Cetatea Bonifacio, din Corsica”, a povestit ea. Anca are un ajutor de nădejde în fiica ei de doar patru ani, Christine-Leea, care stăpânește deja programul Google Earth și, mai nou, are și ea curiozități geografice.

„Tot timpul meu liber aparține minunii care îmi dă energie, bucurie și alături de care copilăresc din plin”, recunoaște Alex Dima, cucerit de Sara, fetița lui. „Aici suntem în Barcelona, în Parcul Guell, din care n-am înțeles nimic”, povestește corespondentul. „Era prea obosită și a trebuit să o car în brațe. Hectare întregi. Dar îl bifăm la vizitate”, a continuat el.

Prezentatorul emisiunii, Cristian Leonte, ascultă muzică ori de câte ori are ocazia. „Prefer rock clasic, rock progresiv și jazz. Îmi place mult să stau cu o biografie a unui artist în mână și să-i „răsfoiesc” și discografia în același timp”, a mărturisit Cristi, care a mai făcut o dezvăluire: „Mai zdrăngănesc la o chitară, dar mă interesează să descopăr cum sunt construite piesele și cum se poate modifica sunetul mai degrabă, și nu să devin virtuoz”.

Inchide