„Românii au talent”. ALINA și CRISTINA, cele două studente cu VOCI INCREDIBILE care se vor lupta cu IUSTIN IANĂU, băiatul care a uimit ROMÂNIA

Redactor:
Diana Marcu
Când Alina Dincă și Cristina Bondoc au urcat vineri seară pe scenă la "Românii au talent" nu credeau că o vor lăsa pe Andra fără voce. "Foarte frumos momentul", le-a spus jurata fetelor care i-au adus lacrimi în ochi.

• Când AlinaDincă și Cristina Bondoc au urcat vineriseară pe scenă la „Românii au talent” nu credeau că o vor lăsa peAndra fără voce. „Foarte frumos momentul”, le-a spus jurata fetelorcare i-au adus lacrimi în ochi. „Sunteți demne de finală”, acontinuat și Andi Moisescu, felicitându-le pentru decizia de a faceduet. Bucureșteanca Alina (20 de ani) și Cristina (22 de ani) dinTulcea au reușit să vrăjească o sală întreagă când au cântat înduet. Prietene de opt ani, fetele au povestit că au cântat pentruprima oară împreună, pregătind un moment pentru acest show. „Avețivoci superbe”, au auzit studentele din partea Andrei, a lui AndiMoisescu și Mihai Petre. „Veți avea ocazia să faceți bis laurmătoarea întâlnire”, le-au spus jurații. Fetele au povestit că nuse așteptau la asemenea reacții, pentru că, spun ele, nu sunttocmai modele. „Am simțit că la început publicul a fost sceptic.Prima impresie contează, dar ne bucurăm că am reușit să demonstrămcontrariul.”

• Cea de-a doua ediție aemisiunii „Românii au talent” l-a adus în fața juriului și peLuca Valentin din Brașov. Băiatul de 24 de ani,care nu mai are un job de trei ani, a investit toți banii în „flairbartender”, o tehnică nouă prin care barmanii își distreazăclienții. Brașoveanul, specializat la diferite traininguri înLondra și în Suedia, a învățat secretele mixării băuturilor. DinCV-ul lui nu lipsesc competițiile, Valentin participând la 60 decompetiții naționale și internaționale de flair. În țară a câștigatde patru ori titlul de „Best Romanian Act” și este triplu campionnațional „Bar Master Comeptition”. Și-a făcut intrarea la „Româniiau talent” promițând un număr muzical. „Voi cânta la pian”, a spusLuca, după care a început să jongleze cu sticle, shakere, pahare șio umbrelă, uimind asistența cu dexteritatea lui. De altfel, dupaterminarea jongleriilor, el i-a oferit Andrei cocktailul pe carel-a preparat sub umbrelă. Încântată de băutură, jurata l-a trimispe barman în următoarea etapă a show-ului.

• Pe scenă a urcat șiIoan Daniel Borsan, un șomer de 49 de ani, cares-a dezlănțuit pe melodia Maria a lui Scooter. Costumat în Dracula,bărbatul din Turda a venit cu un scop précis la show: să sedistreze și să câștige premiul cel mare, după cum a declarat. „Cuprima parte ați reușit”, i-a spus Mihai Petre, „dar cu a doua – măîndoiesc”, a comentat juratul. Borsan a dansat pentru prima data înfața unei săli, iar sinceritatea lui i-a adus aplauze în public.Chiar dacă Andi Moisescu a spus că „n-a înțeles nimic” din numărulbărbatului din Turda, a fost îngăduitor: „Măcar s-au descătușatniște energii”, a zis și l-a trimis amuzat pe Borsan în etapaurmătoare. „N-am știut că Dracula dansează pe Scooter și nici că-istelist”, au comentat din culise Smiley și Pavel Bartoș,prezentatorii emisiunii.

• Un număr care a smulsaplauze publicului a fost cel al lui SzepBernadette, din Miercurea Ciuc. Studenta de 19 ani a venitla „Românii au talent” cu Vanda, un golden retriever de 3 ani.Numărul ei de dresaj a plăcut tuturor. Senzațional, a replicat AndiMoisescu, în timp ce Mihai Petre și-a dorit să o felicite personalpe cățelușa Vanda. Ești absolut minunată, i-a spus juratul, care amers după ea în culise pentru a-i strange mâna. Aș fi onorat să deanoroc cu mine, le-a mărturisit dansatorul stăpânelor Vandei.

• Dan și Constantin, pescurt trupa Balance, i-au cucerit pe cei prezențicu o acrobație. Gimnaști de performanță, băieții au renunțat lasport în urmă cu 7 ani din cauza unor probleme de sănătate. Au alesînsă acrobațiile de genul „mâini în mâini”, stil pe care și-audorit să-l promoveze în România. Fără succes, spun băieții, pentrucă aici s-au lovit de uși închise.

• Una din marilesurprize ale serii a fost Mihail AlexandruCămărăscu, un avocat de 59 de ani din București, care avenit la „Românii au talent” pentru a cânta opera. Cu lacrimi înochi, bărbatul a mărturisit că acesta a fost visul lui dintinerețe. A dat examen de două ori la Conservator, în 1976 și 1977,dar a fost respins la proba eliminatorie. „Pentru mine atunci s-afrânt un destin, pentru că asta mi-aș fi dorit să fac”.

EXCLUSIV | Avem o nouă forţă în Liga 1? ”Are un buget foarte mare”. Echipa...
Vine marele CUTREMUR în România! S-a anunțat data exactă: 'O zi nefastă pentru toți'
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Noi detalii despre Mario Mutu! Dezvăluirile Alexandrei Dinu despre fiul pe care îl are cu...
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ! Ce se întâmplă cu elevii din clasele terminale în cazul unui...
Arheologii au făcut o nouă descoperire spectaculoasă în oraşul Pompeii
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
O fetiță s-a născut în autospeciala SMURD. Salvator: „A fost cea mai intensă senzație pe...
Vine marele CUTREMUR în România! S-a anunțat data exactă: 'O zi nefastă pentru toți'
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Cele mai OTRĂVITOARE flori. Se dau frecvent de 1 MARTIE, dar patru dintre ele te...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Mâncarea preferată în funcție de zodie – 12 preparate pentru 12 zodii
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide