„Românii au talent”. Ce spun Nadia și Ilie Năstase despre Adrian Țuțu, tânărul care cântă despre mândria de a fi român

„Românii au talent. Ce spun Nadia și Ilie Năstase despre Adrian Țuțu, tânărul care cântă despre mândria de a fi român
Publicat: 23/04/2012, 19:27
Actualizat: 23/04/2012, 23:16

Adrian Țuțu, cel care a cântat în timpul show-ului difuzat laPro TV piesa „E evident că românii au talent!”, a primit de laviață multe palme, însă a refuzat să cedeze. La cinci ani, i-amurit tatăl, în urma unor complicații provocate de diabet. La 10ani și-a pierdut și mama, chiar înainte de Crăciun. În primul andupă moartea acesteia au avut grijă de el frații mai mari, însăapoi fratele său a plecat să lucreze în Italia. Cum sora lui era lafacultate la București, Adrian s-a mutat cu bunica. Își dorea săfacă muzică și, fiindcă bunica lui nu era de acord, s-a mutat la 15ani singur. A renunțat la școală și, ca să se întrețină, a începutsă muncească te miri unde – în construcții sau în restaurante.”Primele versuri le-am scris în clasa a doua, când am compus omelodie pentru mama, iar la 14 ani m-am hotărât să pun versurile peun negativ și am recompus-o. Atunci mi-am dat seama că în muzicăeste locul meu”, a spus tânărul. De atunci a scris în jur de 40 depiese, o mare parte dintre ele despre viață și despre lucrurileprin care a trecut.

Cum a emoționat-o Adrian pe Nadia Comăneci

În fața juriului de la „Românii au talent” s-a prezentat cu o piesăîn care le dă românilor câteva motive pentru care ar trebui să sesimtă mândri.

„Mă întorc în istorie și vorbesc numai despre/ Tot ce s-aîntâmplat în țara noastră/ Și acum toți românii să își amintească/O avem pe Nadia, prima gimnastă care / A obținut punctajul maxim /Și onoare / Hagi – regele fotbalului românesc/ Ilie Năstase,maestru-n tenis și mă gândesc/ Că mai sunt mulți despre care săvorbesc /Poeți inventatori/Aș vrea să-i amintesc”. Nadia Comănecis-a declarat impresionată de cântecul lui Adrian. „Am fost foarteemoționată când am văzut prestația lui Adrian Țuțu, m-am simțitflatată că un tânăr de 19 ani își alege ca model în viață oameni camine, Hagi, Ilie. Adrian este un tânăr care demonstrează că, deșiviața nu i-a oferit foarte multe bucurii, privește cu multădeschidere și încredere spre viitor și crede că prin talent șimuncă poate reuși. Noi și mulți alții, așa cum a spus și Adrian, ammuncit, am crezut în talentul și visul nostru și, în final, amreușit. Îi doresc să își atingă visul și să devină un model pozitivpentru generația lui, aș dori ca peste câțiva ani un alt tânăr săcompună un cântec în care Adrian să fie dat drept exemplu”, adeclarat fosta gimnastă pentru gândul.

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA MELODIA LUIADRIAN ȚUTU – „E evident că românii autalent!”

Ilie Năstase spune că și-ar dori să-l cunoască. „E foarte frumosdin partea lui. Aș vrea să-l cunosc”, spune fostul tenismen, înopinia căruia românilor le lipsește exercițiul de a se simțimândri. „Când stăteam în SUA, mă culcam cu imnul Americii, mătrezeam cu imnul Americii la televizor. Și asta la televiziuniprivate, nu la televiziuni de stat. Și românii ar putea învăța săse simtă mândri că sunt români”, e de părere fostul tenismen.

Adrian Țuțu: „M-am săturat să aud în fiecare zi că țaraasta e praf”

Tânărul spune că are motive să își iubească țara. „Simt că suntromân. Chiar dacă am trecut prin multe greutăți, în țara asta amreușit să trăiesc și singur. M-am săturat să aud în fiecare zi căRomânia este praf și am încercat să le explic tuturor că în țaraasta se găsesc și lucruri bune, de care trebuie să fim mândri”,este convins băiatul, care pe 11 martie împlinește 19 ani. Deși aavut ocazia să plece la muncă în străinătate, a ales să rămânăaici, chiar dacă uneori nu avea niciun ban în buzunar. „Nu m-așîmpăca cu ideea de a trăi în țara altuia”, continuă Adrian, care aobservat că „românii uită să spere. La prima palmă cedează. Mesajulmeu pentru ei: capul sus!”

5 milioane de telespectatori s-au uitat la ProTV

Cea de-a treia ediție a show-ului „Românii au talent” a bătutrecordurile de audiență stabilite de precedentele, devenind cea maiurmărită emisiune de divertisment la nivel de market share din 2001încoace, când a fost introdus sistemul de măsurare a audienței cupeople metere. Minutul de aur al emisiunii difuzate vineri searăs-a înregistrat la ora 22:14, când peste 5 milioane detelespectatori din întreaga Românie se uitau la Pro TV. La nivelulpublicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18și 49 de ani, în minutul de maximă audiență înregistrat la 22:25,ratingul show-ului „Românii au talent” atingea 27,1 puncte, cota depiață fiind de 66,0%.

Citește și „Românii au talent”, recordabsolut de audiență. Peste 5 milioane de români s-au uitat lashow-ul de la Pro TV

„ROMÂNII AU TALENT”. Adolescențiiminune – Ioana, uluitoarea contorsionistă, Cosmin, puștiul careface beatbox, și Adrian – tânărul care cântă despre mândria de a firomân

„Românii au talent”. Cine suntdresoarea câinelui dansator și avocatul cu voce detenor

„Românii au talent”. Cine suntcântăreața de rock simfonic, acrobații din trupa Balance șibarmanul vrăjitor

„Româniiau talent”. Povestea incredibilă a celor două tinere „grăsuțe” careVOR SĂ AJUNGĂ WHITNEY HOUSTON ȘI MARIAH CAREY DEROMÂNIA

Audiența medie înregistrată de emisiunea „Românii au talent”difuzată vineri, 4 martie, în intervalul 20.29 – 22.41, a fost pepublicul comercial din mediul urban de 21,2 puncte de rating și54,1% cotă de piață, de aproape 7 ori mai mare decât audiența medieînregistrată de Antena 1, care atingea abia 3,3 puncte de rating și8,3% cotă de piață. Emisiunea a fost lider de audiență și sâmbătă,când a fost transmisă în reluare de Pro TV, în intervalul orar16.28 – 18.59, adunând în minutul de maximă audiență peste douămilioane și jumătate de telespectatori din toată România. Ratingulînregistrat era de 13,2 puncte, iar cota de piață de 31,4procente.

Pe de altă parte, conform datelor SATI, sâmbătă, site-ulwww.protv.ro a înregistrat un nou record de trafic reușind săajungă la cifra de 213.435 de vizitatori unici, cu 2.257.734 deafișări. Vechiul record s-a înregistrat pe 19 februarie (196.819vizitatori unici). Acest nou record a fost datorat celei de-a treiaediții a show-ului „Românii au talent”, plasând site-ulwww.protv.ro în top 5 cele mai vizualizate site-uri din online-ulromânesc. În topul celor mai vizualizate prestații de la show-ul”Românii au talent”, difuzat vineri seară pe ProTV, pe care useriiau dorit să le revadă se află Alin Stăniș, cu 298.792 devizualizări, urmat de Adrian Țuțu, cu 281.446 vizualizări, șiCosmin Agache, cu 179.605 vizualizări.

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
Bomba anului: Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Avem dovada: campioana radiază de fericire...
Horoscop duminică, 13 iunie. Scorpionii petrec timp cu persoana iubită
Ploile nu se opresc. ANM a emis o nouă avertizare meteo în aproape toată ţara
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
O tânără care a dispărut acum 11 ani a fost găsită împreună cu iubitul în...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
Noi tensiuni între MARILE PUTERI! Incidentul aerian dintre SUA și RUSIA care dă FIORI alianței...
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Florile și plantele pe care trebuie să le ții în casă. Aduc mult noroc și...
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Veste ȘOC în România: Cunoscuta jurnalistă A MURIT după un accident vascular
America e în stare de ȘOC: Este tot mai umilită pe scena mondială!
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...