„ROMÂNII AU TALENT”. Cine a câștigat MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO

ROMÂNII AU TALENT. Cine a câștigat MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO
Publicat: 23/04/2012, 19:28
Actualizat: 23/04/2012, 20:53

UPDATE 00:25Marele câștigător al finalei „Românii au talent” esteAdrian Țuțu, orfanul care cântă rap. „Sper caversurile mele să fie de acum înainte un mesaj pentru voi”, le-aspus Adrian Țuțu telespectatorilor.

UPDATE00:21 Se anunță ocupanții primelor treipoziții, în ordine aleatorie. Aceștia suntValentin Dinu, Narcis Iustin Ianău și AdrianȚuțu

UPDATE00:20 În septembrie, anunță Smiley și PavelBartoș, vor începe preselecțiile pentru cea de-a doua ediție aconcursului.

UPDATE00:19 Sunt invitați în scenă finaliștii. Prima,Rebeca Neacșu. Urmează Akikai, Valentin Dinu, soții Luca, ȘtefanFlorescu, Medea, Cristina și Alina, Valentin Luca, Cosmin Agache,Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance și Adrian Țuțu

UPDATE00:14 Se anunță STOP VOT.

UPDATE00:10 Înainte ca cei doi prezentatori să strigeSTOP VOT, pe ecranul uriaș din spatele scenei de la „Românii autalent” se derulează imagini cu momentele amuzante strânse deproducătorii show-ului de-a lungul preselecțiilor. Ca să demonstreecă „îi chinuie talentul”, Smiley și Pavel Bartoș au prezentat și unvideoclip ai cărui protagoniști au fost.

UPDATE23.56 Intră în scenă cel de-al doilea invitatspecial al serii, Damian Drăghici, însoțit de o parte dintremuzicienii săi din formația Damian Brothers.

UPDATE23.42 Baletul Edi Stancu încinge atmosfera.

UPDATE23.37 În timp ce Pro Tv difuzează imagini dinculise cu concurenții, pe scena de la Buftea stau, așteptându-șirândul să performeze, dansatorii din baletul Edi Stancu. Repetăcâteva mișcări în timp ce trag cu ochiul spre ecranele caretransmit imagini din culise. Se strigă „Mai tare”, semn că fiecarevrea să știe exact ce se întâmplă în spatele cortinei.

UPDATE23.24 E rândul Loredanei să facă show la „Româniiau talent”. Auzind-o, Smiley și Pavel Bartoș nu s-au putut abținesă nu danseze.

UPDATE23.20 Toți cei 12 finaliști sunt trecuți în revistăînainte ca în scenă să intre primul invitat special al serii,Loredana. La revederea secvențelor, publicul din sală își aplaudăfavoriții. Smiley anunță START VOT.

UPDATE23:00 Pe scenă se aud primele versuri sociale.”Acolo sus există cineva care mă va ajuta/ Arată-ne că poți”, esteîndemnul lui Adrian Țuțu pentru români, în timp ce pe scenă fluturădrapelele tricolore. Refrenul lui Adrian, „Arată-ne că poți”,ridică publicul în picioare.

UPDATE22:54. Un singur finalist mai trebuie să concureze- Adrian Țuțu.

UPDATE22:48 A venit momentul echilibrului. Băieții dintrupa Ballance și-au făcut intrarea în scenă,arătând ce înseamnă perfecțiunea și încrederea în celălalt.Publicul de la Buftea îi aplaudă în picioare. La fel și jurații. Casă fie la înălțime, Smiley și Pavel Bartoș urcă pe masa pe care ceidoi sportivi din Ballance au evoluat.

UPDATE22:36 E momentul lui Narcis IustinIanău, puștiul de 16 ani care i-a făcut pe români săînțeleagă ce înseamnă un contratenor. La 22.39, în aplauzelepublicului se aud primele acorduri din Fantoma de la Operă. SopranaSarah Brightman ar fi geloasă pe copilul de pe scenă, pe care salaîl aplaudă în picioare.

UPDATE22:22 Copilul-orchestră, CosminAgache, intră în scenă. SURPRIZĂ. Cosminnu evoluează singur ci alături de DFC.Robo și băieții lui, cei care au ajuns până însemifinale îi sunt alături lui Cosmin, împărțind scena cu puștiulîn vârstă de 12 ani. Pe beat-urile lui Cosmin Agache, dansatorii cuoase de cauciuc din trupa lui Robo fac show la „Românii au talent”.Sala e în picioare, deja apar primele zvonuri. „Avem un potențialcâștigător”, spun oamenii de la tehnic. În jurul scenei suntstrânși inclusiv o parte din membrii baletului de la „Dansez pentrutine”, care au venit sa-l susțină pe Cosmin Agache. „Ești foartefoarte talentat”, îi spune Andra băiatului. „Pentru tine aș plătibilet să te văd oriunde în țară”, continuă aceasta. La rândul său,Andi Moisescu, copleșit de prestația orchestrei în miniatură, îispune lui Agache: „Ești THE MAN”.

UPDATE22:10 Se pregătește să intre în scenă barmanulvrăjitor, Valentin Luca, cel care a făcut show însemifinala competiției. Are drept recuzită o bancă, o masă și unfelinar, dar armele sale sunt altele. Publicul și jurații seașteaptă să vadă spectacol. Shaker-ul dispare rapid în mâinilebarmanului, odată cu sticla de băutură. E doar începutul, promiteLuca. El face în continuare acrobații cu sticle înflăcărate. „Nicila preselecții, nici la semifinale nu ne-ai omenit și pe noi cuceva”, îi spun cei doi prezentatori ai show-ului concurentului spreamuzamentul sălii. „Ești expresiv”, îi spune Mihai Petre barmanuluivrăjitor. „Faci spectacol de fiecare dată”, îi zice și Andraîncântată. „Ești spectaculos și charismatic. Fe-li-ci-tări”,silabisește jurata în aplauzele sălii.

UPDATE21.59 În rochii de seară de culoare neagră, intrăîn scenă Alina și Cristina, care vrăjesc publiculcu vocea lor. „Sunteți foarte bune”, le-a spus juratul Mihai Petrecelor două. „Aveți respect din partea mea”, a continuat juratul, învreme ce Andra a adăugat că de acum se știe că Mariah Careytrăiește în România.

UPDATE21.50 Ștefan Florescu a fost urmat deMădălina Felea, Medea, care aefectuat un număr de gimnastică la bară. Forța, grația și dăruireasunt atuurile fetei care-și dorește să transforme prestația eiîntr-un sport olimpic.

UPDATE21.30 Cu un trandafir în mână și cu o minge aintrat pe ritmurile piesei Shakirei ȘtefanFlorescu, băiatul din Botoșani care jonglează cu mingea.N-au lipsit din numărul lui efectele fierbinți, puștiul demonstrândși de data asta că nu se teme de o minge în flăcări.

UPDATE21.18 Soții Luca intră în scenă custrigături, dar și cu fiica lor alături. Strigăturile șichiuiturile ale celor doi soți se aud pe fundal în timp ce ei îșițin promisiunea de a face o mie de piruete cum altfel decâtînvârtindu-se. După 5 minute, atât Viorica cât și Emil Luca se ținpe picioarele lor. Publicul le numără piruetele. Se strigă 500, darcei doi soți nu dau semn că vor să se oprească. Sala îi încurajeazăaplaudându-i. Au ajuns la 600, iar socoteala a fost certificată deNea Marin, specialistul în dansuri populare al emisiunii Dansezpentru tine.

UPDATE21.04 E rândul luiValentin Dinu să intre în scenă. Îmbrăcat cu ocămașă albă, cu bretele din mătase belu și cu o eșarfă, tânărulurcă pe scenă. Este încurajat de staff, de la operatori șicameramani la regizorii de montaj, fiecare are o vorbă bună pentruel. Fără emoții, i se spune. La 21.06 se aud primele acorduri alepiesei, iar la refren publicul cântă cu el. La fel și jurata Andra.Sala e în extaz și-l aplaudă în picioare pe spălătorul de mașinidin Ploiești. „De astăzi sunt fana ta”, i-a spus Andraconcurentului. „Indiferent de ce se întâmplă în seara asta, mi-arplăcea să facem un duet”. „Îți prevăd un viitor mult mai mare decâtîți poți închipui”, i-a spus și Andi Moisescu ploieșteanului de 21de ani, în timp ce Mihai Petre i-a certificat lui Valentin că va fiun star.

UPDATE 20.57Intră în scenă grupul Akikai în aplauzelepublicului. O demonstrație de forță, acrobație și arte marțiale,punctată cu efecte pirotehnice.

UPDATE20.47 Primul concurent în finală esteRebeca Neacșu. „Un înger printre noi”, spuneSmiley despre fetița îmbrăcată într-o rochie de mătase bleu. „Măsimt foarte bine”, declară fetița emoționată. Jurații suntîncântați de prestația copilei, iar Andi Moisescu este cel care îispune Rebecăi că, indiferent de rezultatul show-ului din aceastăseară, ea este câștigătoarea concursului pentru el.

Vedete Pro TV, prinți șiprințese, printre spectatori

Cu o oră înainte de începerea show-ului sala era plină ochi. Dela vedete la necunoscuți, toți au ținut să vadă live finala celuimai fascinant show de divertisment difuzat vreodată de oteleviziune. Mircea Solcanu, Olivia Steer, Cătălin Măruță și LauraCosoi s-au aflat în public. La fel și Prințul Paul, însoțit dePrințesa Lia, care au ajuns în studioul de la Buftea la ora20.08.

Favoriții caselor depariuri

Până la ora 20.30 când Pro TV vatransmite în direct finala show-ului „Românii au talent”,casele de pariuri îi arată drept favoriți la câștigareapremiului de 120.000 de euro pe contratenorulNarcis Iustin Ianău și pe orfanul AdrianȚuțu. Pe poziția a treia e Valentin Dinu,spălătorul de mașini din Ploiești.

Potrivit cotelor a două case de pariuri, podiumul este împărțitîntre Narcis Ianău și Adrian Țuțu, în vreme ce ploieșteanulValentin Dinu este indicat drept câștigător al bronzului. DacăStanley Bet îl consideră favorit pe contratenorul Narcis, la Betcafe Arena în topul preferințelor pariurilor se află Adrian Țuțu,orfanul care cântă rap.

La Stanley Bet, adolescentul din Bacău cu voce divină, NarcisIustin Ianău, are o cotă de 2.10, fiind urmat de Adrian Țuțu cu2.20 și de Valentin Dinu, cu 2.90. La ceva diferență de primii treise află, la egalitate, Cosmin Agache și Rebeca Neacșu. Puștiul careface beatbox și fetița cu voce de soprană au o cotă de 7.50. Peultimele poziții sunt soții Luca, specializați în piruete, cu ocotă de 17, și grupul sportiv Akikai, cu o cotă de 28.00.

La Bet Arena, Adrian Țuțu domină clasamentul cu o cotă de 2.05,fiind urmat la mică distanță de Narcis Iustin Ianău cu 2.10.Valentin Dinu, cel care luptă pentru o casă și un alt viitor pentruel și familia lui, își păstrează poziția a treia, cu o cotă de4.00, în vreme ce Cosmin Agache și Rebeca Neacșu se află și aici laegalitate, cei doi având o cotă de 6.00. La mare distanță se aflăsoții Luca și membrii Akikai care ocupă ultima poziție aclasamentului cu o cotă de 34.

Creditați cu șanse mari la câștigarea potului, Narcis Ianău,Adrian Țuțu și Valentin Dinu vor performa alături de ceilalți nouăconcurenți în această seară, la Pro TV, în fața juriului și amilioanelor de români care vor urmări live competiția transmisă dela Buftea.

Fiecare finalist va prezenta un număr diferit de cele cu care auconcurat în etapele preliminare finalei. Premiul de 120.000 de eurova ajunge la concurentul care va strânge cele mai multe voturiprimite din partea publicului, prin SMS, atât pe parcursul celordouă săptămâni de votare, cât și în timpul emisiunii, după ce sestrigă START VOT.

gândul îțiprezintă lista finaliștilor și momentele artistice cu care fiecarea impresionat jurații

1. Narcis Iustin Ianău, băiatul de 16 ani dinBacău, cu voce de contratenor

Vezimai multe pe Romanii au talent

2. Trupa Ballance. Cei doi artiști, foștisportivi de performanță, sunt specializați în acrobațiile mână lamână

Vezi mai multe peRomaniiau talent

3. Viorica și Emil Luca, specializați înpiruete. Cei doi soți promit că în finală se vor învârti de 1000 deori

Vezi mai multe peRomanii au talent

4. Adrian Țuțu, orfanul care a cântat însemifinale Iubiți-vă părinții

Vezi mai multe peRomanii au talent

5. Cristina și Alina sunt cele două prietenecare vor să devină Whitney Houston și Mariah Carey ale României

Vezi mai multe peRomanii au talent

6. Grupul sportiv Akikai

Vezi mai multe peRomanii au talent

7. Ștefan Florescu, puștiul din Botoșani carejonglează cu mingea. Referindu-se la el, antrenorul Stelei, SorinCârțu, a spus că pentru „un fotbalist e important să știe să șialerge, nu doar să oprească mingea”. De altfel, Cârțu și-a desemnatfavoritul – Narcis Ianău.

Vezi mai multe peRomanii au talent

8. Cosmin Agache, băiatul care face beatbox

Vezimai multe pe Romanii au talent

9. Rebeca Neacșu a ridicat sala în picioarecând a interpretat Ave Maria

Vezimai multe pe Romanii au talent

10. Valentin Dinu, spălătorul de mașini dinPloiești

Vezimai multe pe Romanii au talent

11. Barmanul Valentin Luca a făcut show însemifinala competiției

Vezimai multe pe Romanii au talent

12. Gimnasta la bară Mădălina Felea

Vezimai multe pe Romaniiau talent
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
România, în Scenariul Roșu! S-au închis restaurantele, barurile și
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă...
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
A mințit sau nu Bianca Drăgușanu? De câte ori a bătut-o, de fapt, Alex Bodi...
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere! Destinația exotică aleasă de...
ŞOCANT! Ce fac deţinuţii români într-o închisoare din Austria. Imaginile din spatele gratiilor te lasă...
De ce sistemul de muncă hibrid şi-ar putea pierde din farmec. Dezavantajele cu care vine...
Italienii au inclus Dacia Logan în top 10 cele mai urâte mașini din ultimii 20...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum va arăta valul 5 al pandemiei? Rafila: „Este foarte greu să nu fii infectat”
România, în Scenariul Roșu! S-au închis restaurantele, barurile și
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Horoscopul pe care e invidios și Voropchievici! Cine e cea mai norocoasă zodie a zilei
Rămâi fără WhatsApp, dacă nu ți-ai schimbat telefonul de mult timp: se întâmplă în curând
ACHITARE într-un DOSAR legat de FONDURI EUROPENE
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Când se trece la ORA DE IARNĂ 2021? Anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă...
Tragedie uriașă! Un mare campion a fost răpus de COVID. Avea doar 46 de ani
VACCIN ANTI-COVID, la tine în grădină! Oamenii de știință, proiect uimitor. Ce au descoperit la...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...