Românii au talent. Cum A VOTAT PUBLICUL. La ce distanță a pierdut Narcis Iustin Ianău în fața lui Adrian Țuțu

Redactor:
Raluca Ion
Românii au talent. Cum A VOTAT PUBLICUL. La ce distanță a pierdut Narcis Iustin Ianău în fața lui Adrian Țuțu
Primii doi clasați, Adrian Țuțu și Narcis Iustin Ianău, au adunat împreună, luni seară, peste 53% din sms-urile și apelurile telefonice ale telespectatorilor care au votat la "Românii au talent"

Primii doi clasați, Adrian Țuțu și Narcis Iustin Ianău, auadunat împreună, luni seară, peste 53% din sms-urile și apeluriletelefonice ale telespectatorilor care au votat la „Românii autalent”. Primul clasat a fost însă Adrian, orfanul care cântă rap,cu 29,29% din voturi, urmat de contratenorul Narcis, la aproape 5procente distanță, cu 24,40% din voturi. Podiumul a fost completatde Valentin Dinu, care i-a cucerit pe 16,26% dintre votanțiishow-ului. Acrobații de la Trupa Ballance, ocupanții locului alpatrulea, și-au adjudecat 10,40% din voturi, fiind urmați de CosminAgache, cu 7,91% din voturi. Barmanul Valentin Luca s-a clasat pepoziția a șasea, cu 3,53% din voturi, după el venind Rebeca Neacșu,cu 2,50% din preferințele românilor.

Magicianul mingii, Ștefan Florescu, de-abia a reușit să adune1,94% din sms-urile și apelurile telespectatorilor, iar cele douăvoci de aur, Cristina și Alina, dar și gimnasta Medea au obținut,fiecare, puțin peste un procent din voturi. Pe ultimele locuri s-ausituat soții Luca (0,86%) și clubul sportiv Akikai (0,79%).

Inchide