„Românii au talent”, NOII FINALIȘTI. Adrian Țuțu, băiatul orfan care cântă hip-hop, Cristina și Alina, tinerele cu voci de aur, și clubul Akikai

„Românii au talent”, NOII FINALIȘTI. Adrian Țuțu, băiatul orfan care cântă hip-hop, Cristina și Alina, tinerele cu voci de aur, și clubul Akikai
Șase finaliști s-au calificat deja pentru marea confruntare din 25 aprilie.

UPDATE 00:00 Pelocul doi s-au clasat Cristina și Alina, elemergând direct în finală. Pe locurile 3 și 4 s-au situat Alin Imreși clubul sportiv Akikai. Juriul a decis ca în etapa finală ashow-ului să meargă sportivii de la Akikai.

Vezimai multe pe Romanii au talent
Vezimai multe pe Romanii au talent

UPDATE 23:40 Pelocul întâi conform rezultatelor obținute prin televot se aflăAdrian Țuțu.

Vezimai multe pe Romanii au talent

UPDATE 23:30Votul s-a terminat.

UPDATE 23:24 Celde-al doilea invitat al serii, Pepe, a făcut opauză de la interminabilele discuții pe tema divorțului său de OanaZăvoranu și a venit pe scenă pentru a cânta „Hai spune-mi cine”.”Este intempestiv, inopinat, Pepe!”, l-au introdus în scenăprezentatorii. Când l-a văzut câ plin de patos, publicul s-aridicat în picioare și l-a aplaudat frenetic. La sfârșitul pieseitot la divorț s-a ajuns însă, Pavel Bartoș i-a spus că știindu-lacum liber, fanele s-au îngrămădit să-l vadă.

UPDATE 23:15Prima invitată specială a serii a fost Petruța CeciliaKupper, tânăra care a cântat senzațional la nai pe scenaconcursului „Supertalent” din Germania. Când Smiley a întrebat-odacă există vreo diferență între scena din Germania și cea dinRomânia artista a remarcat: „Românii au întotdeauna mai multtalent”

Vezimai multe pe Romanii au talent

UPDATE 22:57Numărul de arte marțiale cu care a venit clubul sportivAkikai din Tecuci a semănat cu cel de la preselecții, însătot spectaculos a rămas. Au spart o placă BCA în capul senseiului,unul dintre sportivi s-a sprijinit cu gâtul în lance, altul a săritprintre steaguri. În momentul în care manevra o bară metalică, unuldintre concurenți a scăpat-o din mână însă, din fericire, nimeni nua fost rănit. Mihai Petre i-a lăudat, dar le-a zis că pe viitorn-ar mai trebui să taie castraveți și mere la lance. Provocat sătaie el, cu o karată, jumătatea de măr înfiptă îm lance Mihai Petrea fost nevoit să se declare însă învins.

UPDATE 22:55 S-adat start vot. Telespectatorii își pot alege acum favoriții.

UPDATE 22:46Laura Bogorodea a dansat ca o indiancă veritabilăînsă nu l-a impresionat pe Mihai Petre. Andra i-a dat în schimb maimulte șanse de reușită, luând în calcul faptul românii sunt marifani de filme indiene.

UPDATE 22:33Felul în care Marius Mihai Coșofreț a imitat lapreselecții animale, ba chiar a lăsat pe scenă și câteva ouă atuncicând a împrumutat glasul unei găini, i-a adus nemțeanului trei deDA și i-au asigurat intrarea în semifinalele concursului „Româniiau talent”. Acum a făcut sala să râdă venind încălțat cu copite devacă, purtând pe cap urechi de porc și o creastă de cocoș și avândîn plus coadă de câine A reușit să le imite pe toate, ba chiar maimult de atât. Când a fost întrebat ce sunet îi evocă numele luiMihai Petre, tânărul a făcut ca un curcan nervos, în cazul Andrei aimitat sunetele produse de o găină, iar în cel al lui Andi Moisescua cântat precum Ion Dolănescu.

UPDATE 22:24Trupa Trouble a dat energie sălii. Membrii ei ausărit prin aer de ziceai că sunt propulsați de cine știe cedispozitiv și au glumit, aducând în numărul lor un dansator înpamperși și o cabină de probă în care l-au surprins schimbându-se.După ce au terminat dansul, au început autopromovarea. Au scos înfață mesajele „Mamă, am talent”, „Mamă, am ajuns departe” și”Votați-ne”. „Nu numai că aveți talent, dar dansați și bine”, i-alăudat Mihai Petre, în timp ce Andra a observat că sunt atât deuniți încât par o familie.

UPDATE 22:13Tatiana Ilescu a înveselit și de această dată cunumărul ei demn de Vestul Sălbatic. S-a mișcat în ritmul muzicii pemonociclu, a jonglat cu cercurile și a impresionat când și-a rotitîn jurul trupului cercurile în flăcări. „Ești cea mai fierbintefata”, a remarcat Pavel Bartoș. „Eu abia acum mi-am explicat, dragăTatiana, de ce mi-a plăcut atât de mult de tine la preselecții. Tuești într-o roată, iar eu sunt într-o ureche”, i-a declarat AndiMoisescu.

UPDATE 22:05Alin Alexandru Imre, de 12 ani, îl imită peMichael Jackson, dar este un dansator extraordinar dincolo deapetitul lui pentru Michael Jackson, crede Anti Moisescu. Când aapărut pe scenă a avut parte de aplauze și urlete pe măsura celorde care avut megastarul în timpul vieții. La final, când a lăsat săi se vadă tricolorul de pe tricou sala a intrat în delir. Sigur peel, băiatul a zis că nu are pic de emoții când e pe scenă. „Simțiatât de bine și de curat și de adevărat în momentul când danseziîncât nu ai timp de emoții. Îți prevăd un viitor minunat”, i-a zisMihai Petre. Când Andi a observat că e bun pentru „Dansez pentrutine”, băiatul a început să facă pași de vals pe scenă, dar ieșireași-a făcut-o tot în stilul Michael Jackson.

UPDATE 21:49Cristina Bondoc și Alina Dincă cele două tinere”grăsuțe” care visează să ajungă Whitney Houston și Mariah Carey deRomânia au vrăjit la preselecții o sală întregă cu vocile lor. Lafel s-a întâmplat și acum, chiar dacă cele două s-au arătatneîncrezătoare că vor ajunge în finală. „Bănuim noi că în aceastățară se cer niște fotomodele care să cânte bine”. Greșit, le-auspus jurații. „Sunteți atât de talentate încât nu mă mai satur săvă ascult”, le-a lăudat Andra, felicitându-le și pentru felul încare și-au ținut capul pe umeri când dansatorii sexy și aproape gois-au unduit pe lângă ele.

UPDATE 21:40Andi Moisescu a început să râdă din toată inima când pe ecran aapărut Valentin Păun, break-dancerul student latehnică dentară. La preselecții l-a făcut să râdă atât de tareîncât a lovit cu capul butonul care îi oprește pe concurenți dindrumul lor cu un X. Break-dancerul a făcut senzație și în aceastăseară, prin mișcări uluitoare, dezmembrându-se „la liber”, după cuma remarcat Smiley, dar mai ales prin felul în care a știut săgăsească o glumă bună la fiecare mișcare. S-a mișcat amuzant șiexpresiv pe o sumedenie de melodii, de la „Macarena” la „Dansezpentru tine” a lui Ștefan Bănică. Dacă Mihai Petre l-a criticat,Andi i-a luat apărarea, parodiându-l pe cel mai caustic dintrejurați. „Du-te la sală Valentin. Fără sală nu faci nimic””, aexclamat Andi Moisescu și a bătut palma cu Andra, și ea de partealui.

UPDATE 21:22Veverițele vesele au înviat din morți, în râsetelepublicului, legende ale muzicii. Astfel au ieșit din sicriu FreddieMercury, Marilyn Monroe, Edith Piaf. Îndrăzneț, Freddie Mercury i-aridicat chiar rochia lui Marilyn Monroe, dezvăluindu-i desuurileroșii. Când una dintre veverițe a imitat-o pe Laura Stoica,publicul a avut un moment de ezitare, dar a continuat apoi să râdăși să aplaude. La final, după ce veverițele au adoptat câte oculoare a steagului național, una dintre ele i-a cântat lui MihaiPetre „Vreau sărutarea ta”, iar acesta i-a replicat „Știi cum e cuplăcerile astea vinovate. Trebuie să le satisfaci, dar foarterar”.

UPDATE 21:12Claudiu Udrea, varianta românească a lui FrankSinatra, a fost acompaniat cu aplauze de public cât timp a cântat”Under My Skin”, chiar și atunci când Mihai Petre a apăsat butonulroșu, pentru a-i opri reprezentația. „Am vrut să te opresc pentrucă mergeai din rău în mai rău”, i-a spus acesta reproșându-iemoțiile prea mari. „Măi, Mihai, tu crezi că dacă un om merge dinrău în mai rău, poate fi oprit cu un simplu X? Eu știu un om caremerge din rău în mai rău și nu poate fi oprit nici măcar cu omoțiune de cenzură. Claudiu, o să te întoarcem la popor, să tejudece el”, a glumit Andi Moisescu.

UPDATE 21:02 Înpauza de publicitate, Eduard Malița a pregătit, înspatele unei cortine, scena pentru numărul său de magie, însperanța că Mihai Petre nu-i va ghici și de această dată secretele.Printr-o vrajă a reușit să facă să apară pe un stativ nu oasistentă, ci trei, Cu ajutorul lor a intrat, legat cu lanturiîntr-un soi de acvariu plin cu apă de unde părea că îi eraimposibil să se elibereze. Nu se știe cum a fost „scuipat” afarădin acvariu spre uimirea publicului și a juriului, însă la apă aintrat în locul lui, partenera sa, Bianca. „Eu sunt antitalent laînot”, a spus la sfârșit, tânărul. Chiar dacă toată lumea a fostimpresionată, Mihai Petre s-a declarat nemulțumit spunând că avăzut din nou. „Spune-ne ce ai văzut”, l-a provocat Andi Moisescu.”Am văzut că totul a ieșit bine”, a răspuns el, spre ușurareagenerală. „Abia acum v-ați arătat valoarea”, a adăugat MihaiPetre.

UPDATE 20:48După ce la preselecție a cântat despre mândria de a fi român,orfanul Adrian Țuțu a venit în semifinală cu unmesaj nou: „Iubiți-vă părinții”. Nu doar că l-a cântat, dar și l-ainscripționat și pe tricou. „Te-ai reinventat, ai compus din nou,ai transmis un nou mesaj la care sper să ia aminte tinerii dinRomânia”, i-a spus Mihai Petre, felicitându-l și pentru felul încare a dansat. Juratul ar vrea să-l vadă în finală și nu esingurul. Andra l-a numit un Eminem al României, iar Andi Moisescui-a spus că lui nu mai trebuie să-i demonstreze nimic.

UPDATE 20:38 Aînceput show-ul și juriul a intrat în scenă. Mihai Petre s-a plânscă aseară, la întoarcerea acasă, l-a lătrat cățelul, din gelozie căjuratul i-a dat simpatia sa patrupedei Vanda. Andra a povestit căn-a dormit după prima semifinală, pentru că nu a lăsat-o cel mic,iar Andi Moisescu i-a răstălmăcit cuvintele: cel mic, adică Măruță,a glumit el.

Telespectatorii îi vor putea vota și în această seară pe cei pecare vor să îi vadă în marea finală ce va avea loc pe 25 aprilie,în cea de-a doua zi de Paște. Ei vor avea de ales între LauraBogorodea, cea care a cucerit-o pe Andra, dansând ca o indiancăveritabilă, Cristina Bondoc și Alina Dincă, două tinere carevisează să ajungă Whitney Houston și Mariah Carey de România,Clubul sportiv Akikai din Tecuci sau Marius Mihai Coșofreț, băiatulîn stare să facă precum toate vietățile pământului. Se vor aruncaîn luptă și Tatiana Ilescu, acrobata venită parcă din VestulSălbatic, Alin Imre, puștiul care l-a impresionat pe Mihai Petreprin felul în care dansează ca Michael Jackson, magicianul EduardMalita, Trupa Trouble și Adrian Țuțu, orfanul care cântă despremândria de a fi român. Telespectatorii îi vor putea revedea și peValentin Păun, break-dancerul, care l-a facut pe Andi Moisescu sărâdă, pe Claudiu Udrea, un veritabil Frank Sinatra de România și petrupa de travesti Veverițele Vesele.

Transfer URIAŞ la FCSB. Becali dă o nouă lovitură memorabilă în Liga I. Budescu, revenire...
Ce ruşine! Au fost prinşi în pădure, cu zonele intime la vedere, în timp ce...
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar...
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!”...
Walter și Raluca Zenga, surpriză de proporții pentru fani! Veste de ultimă oră despre mariajul...
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
Horoscop INEDIT. Care e cea mai favorizată zodie
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
VIDEO. Bulibaşa romilor din Vrancea, ucis de o roată desprinsă de la un camion. Momentul...
Ce ruşine! Au fost prinşi în pădure, cu zonele intime la vedere, în timp ce...
Erau nedespărțiți, însă acum e de negăsit! Ce s-a ales de James, fratele Angelinei Jolie,...
Pe o câmpie, în mijlocul pustietății, au apărut MII de borcane URIAȘE de piatră. Când...
Artistul din România care a cântat pentru șapte președinți americani. 'Prima oară am fost cu...
Diana Șoșoacă, umilită de Adrian Năstase. Șoc total la Antena 3
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
Bilanț coronavirus 7 martie 2021
Adele a slăbit mai mult. E de nerecunoscut. Cum arată acum cântăreața
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Inchide