• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

ROMÂNII AU TALENT. SEZONUL 2. Gândul a transmis LIVE show-ul de la Pro TV

Ediția de vineri seară a show-ului de la Pro TV a adus pe scenă un contratenor extraordinar, un chitarist extrem de talentat, un număr spectaculos de contorsionism, dar și un traducător de manele și un antitalent muzical, care a trecut în etapa următoare grație insistenței ucigătoare cu care a cântat piesa "Drumurile noastre", a lui Dan Spătaru.

Ediția de vineri seară a show-ului de la Pro TV a adus pe scenă un contratenor extraordinar, un chitarist extrem de talentat, un număr spectaculos de contorsionism, dar și un traducător de manele și un antitalent muzical, care a trecut în etapa următoare grație insistenței ucigătoare cu care a cântat piesa „Drumurile noastre”, a lui Dan Spătaru.

Cel mai emoționant moment de până acum a fost, de departe, acela în care o trupă formată din tineri cu deficiențe de auz, „No Limit”, a urcat pe scenă. Deși nu auzeau muzica, tinerii au dansat mai bine decât ar fi făcut-o mulți dansatori profesioniști. „Surzii au talent și surzi sunt cei care nu vor să audă. Ei aud cu sufletul”, a spus coordonatoarea lor.

CELE MAI IMPRESIONANTE MOMENTE ALE SHOW-ului

 

 

 

 

 

 

 
Mai jos, DESFĂȘURAREA EVENIMENTELOR
 
UPDATE 23:04 Spre uimirea tuturor, „Dan Spătaru”, concurentul respins în prima parte a emisiunii, a revenit și cântă „Drumurile noastre”. Andra și Andi Moisescu dansează, Pavel Bartoș și Smiley le-au luat locul în juriu. Iar Mihai Petre a cedat și s-a retras în culise. „E clar, voi sunteți niște ciudați, la fel ca ei”, a comentat Mihai Petre. Iar ce s-a întâmplat apoi este de neînchipuit. Andra i-a dat liber lui „Dan Spătaru” către etapa următoare, iar Mihai Petre a sfârșit prin a suferi în tăcere. „Ea a spus da, el a spus nu. Destinul dumneavoastră artistic, domnule, atârnă de un singur vot”, a râs Andi Moisescu, care l-a trecut în la următorul nivel al show-ului. Și totul s-a terminat, firește, pe scenă, pe ritmurile lui Dan Spătaru. A cântat alături de concurentul care a reușit să-și schimbe soarta și cea căruia îi spune soție. „De fapt nu sunt soția lui, ne cunoaștem de două săptămâni”, a spus ea.

UPDATE 22:50 Mihai Toderică a promis încă de la început că numărul lui îl va suprinde chiar și pe Mihai Petre și așa a fost. În vârstă de 25 de ani, Mihai lucrează ca agent comercial, însă și-a dorit să vină la „Românii au talent” pentru a face spectacol. Talentul și l-a descoperit în urmă cu 3-4 ani, dar părinții lui nu știu încă nimic despre abilitățile lui neobișnuite. „Ești un talent ciudat, dar aș vrea să te văd mai departe!”, i-a spus Mihai Petre tânărului neobișnuit de elastic care a primit 3 „DA”.

Mihai Toderică, OMUL-ELASTIC de la „Românii au talent”

UPDATE 22:46 Membrii trupei Famous au urcat pe scenă cu gândul să fie mai buni decât Cirque du Soleil, dar spectacolul lor cu flăcări nu a reușit decât să-i dea lui Pavel Bartoș prilejul să facă pe pompierul. La finalul numărului lor, care nu i-a dus mai departe, el a stins numele trupei scris cu flăcări pe fundal.

UPDATE 22:40 Corul „Gheorghe Cucu” din Vaslui a înveselit sala. Doamne și domni de vârsta a doua și a treia au cucerit publicul și jurații cântând „Să ne iubim pe furiș”. Mihai Petre a remarcat cum le sclipeau doamnelor ochii, atunci când cântau despre întâlniri pe iarba deasă. „Dar eu am văzut cum le sclipeau ochii și domnilor”, a zâmbit Andi Moisescu.

UPDATE 22:30 Tânărul Ragep Ialcin, în vârstă de 18 ani, a uimit Capitala, cu vocea sa rară, de contratenor, pe care și-a descoperit-o la 13-14 ani. „Pariem pentru finală”, nu s-a putut abține Smiley în culise.


Asculta VOCEA SUPERBA care a cucerit juriul si publicul. Cum a cantat un tanar de origine turca pe happyhour.protv.ro

„Mi s-a părut că am avut un flashback, așa”, a remarcat Andi Moisescu, făcând referire la Narcis Iustin Ianău, care a făcut furori în primul sezon. „Oameni ca tine căutăm!”, i-a spus Andra la finalul numărului său, iar tânărul a primit trei DA-uri.

Părinții băiatului, care face canto doar de un an, sunt de origine turcă, însă de la 2 ani el a crescut într-un centru de plasament

ROMÂNII AU TALENT: Ragep Ialcin, tânărul de 18 ani, care a uimit cu vocea lui de contratenor

UPDATE 22:17 Sorin Radu, un parașutist de 41 de ani, a venit în uniformă de camuflaj la „Românii au talent” și a început să-și enumere multiplele talente. Primul: apare la televizor și s-a văzut și la Al Jazeera și Discovery. Al doilea, pictează. Al treilea, se dă cu parapanta. Al patrulea cântă. Și așa mai departe. Bărbatul, care spune că a fost împușcat la Revoluție și că a luat parte la misiuni secrete, „Nu spun mai multe”, n-a impresionat pe nimeni cu talentul pe care a decis să și-l etaleze pe scenă, cel muzical. „Mai bine săream de cinci ori cu parașuta”, le-a spus concurentul în culise lui Smiley și lui Pavel Bartoș.

UPDATE 22:11 Andra și Andi Moisescu i-au făcut viața grea lui Mihai Petre când au decis să-l treacă în etapa următoare pe un traducător de manele și cântece populare, care a transpus o piesă de-ale lui Florin Salam într-o engleză stâlcită.

UPDATE 22:02 Toată lumea vorbește despre mâncare sănătoasă, dar trupa Minestrone Band a venit cu un nou concept: muzica sănătoasă, care l-ar face până și pe cel mai mofturos dintre copii să se îndrăgostească de legume.


Minestrone Band: talentul lor este SA CANTE LA LEGUME! pe happyhour.protv.ro

Membrii trupei originare din Sfântu Gheorghe au avut avut ideea originală de a transforma legumele în instrumente muzicale și i-au vrăjit pe jurați. „Cred că și soția mea și-ar dori să cânt mai des la un astfel de instrument”, a comentat Mihai Petre.

Minestrone Band a adus la „Românii au talent” muzica sănătoasă. Cum poți cânta la legume în loc de instrumente

UPDATE 21:49 Marina Alexandra State, din Constanța, i-a lăsat fara replica pe cei trei jurați cu un număr de contorsionism. A venit la show însoțită de șefa ei de la circ, căreia tatăl său i-a încredințat-o în urmă cu un an. „Tu chiar faci ce vrei cu corpul tău. Mi-a plăcut dureros de mult”, a remarcat Mihai Petre, care a întrebat-o unde se ascundea cînd era mică. „În cutia de banane”, a răspuns fata, care a primit trei DA-uri.

UPDATE 21:41 Andra a fost pusă la încercare de un concurent care s-a prefăcut că leșină pe scenă. „Vă rog, să vină cineva”, a strigat ea îngrijorată. Concurentul a părăsit show-ul.

UPDATE 21:34 Cel mai emoționant moment al serii a fost cel în care pe scenă a urcat trupa de dans No Limit, ai carei membri au deficiențe de auz. „No LImit are talent”, au spus ei, în limbajul semnelor, înainte de a urca pe scenă. „Surzii au talent și surzi sunt cei care nu vor să audă. Ei aud cu sufletul”, a spus coordonatoarea lor, care a explicat că, deși nu aud muzica, dansatorii învață mișcarea după numărătoare. „Îmi place să cred că eu sunt muzica lor”, a spus instructoarea. La sfârșit membrii trupei au ridicat mâinile în aer: aplauze, în limbajul celor care nu pot să audă.

Prestația lor a ridicat nu doar sala, ci și juriul în picioare, ba mai mult, au impresionat-o pe Andra până la lacrimi. „Vă iubesc foarte mult! Știu cât de greu vă este, pentru că am și eu pe cineva în famile așa și este de toata admirația ce faceți. Nu am cuvinte să vă pot spune cât de mult vă iubesc!”, le-a spus ea. Aceleași cuvinte au venit și partea celorlalți doi jurați. „Marele premiu este de 120.000 de euro, dar cel mai mare premiu valorează cu mult mai mult, iar acest premiu l-am câștigat eu pentru că am avut ocazia să vă văd!”, le-a spus Andi Moisescu.

Cel mai EMOȚIONANT moment de la „Românii au talent”. O trupă de tineri cu deficiențe de auz dansează extraordinar

UPDATE 21:16 Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii a fost acela în care Mihai Petraiche, un fost sportiv care și-a pierdut încrederea în el, a executat un impresionant dans robotic.Și-a recapătat încrederea în el când a trecut fără probleme în etapa următoare a show-ului.


Dansul lui l-a lasat pe Mihai Petre cu gura cascata pe happyhour.protv.ro

UPDATE 21:10 Radu Ionescu, în vârstă de 16 ani, din Craiova, a vrăjit atât publicul, cât și juriul cu chitara sa.


EL este chitaristul care a ridicat sala in picioare la Romanii au talent pe happyhour.protv.ro

„Ești bun! Ești foarte, foarte bun! Bravo!”, l-a lăudat Andi Moisescu, în timp de Mihai Petre i-a spus „Pe lângă faptul că ești super talentat, cred ca ești și un băiat special!”.

Radu Ionescu, chitaristul supertalentat care a făcut show la Pro TV

UPDATE 21:00 Trupa Șomina a fost una dintre marile suprize ale serii. Deși la început juriul le-a privit cu reticență, numărul lor i-a lasat pe jurați fără cuvinte.

Cele doua doamne au venit și cu un mesaj special, militând împotriva discriminării. „Ne-ați făcut-o! Ne-ați păcălit”, a declarat la finalul prestației lor Andi Moisescu. „Pentru că toată lumea din Europa se cam păcălește în privința noastră”, au spus ele. „Vreau să vă mulțumesc că ați început atât de prost. Mi-ați oferit cea mai mare surpriză din seara asta!”, le-a spus și Mihai Petre, cele doua mergând în etapa urmatoare cu trei da.


EL este chitaristul care a ridicat sala in picioare la Romanii au talent pe happyhour.protv.ro

Trupa Șomina. Sopranele îmbrăcate pestriț care au uimit juriul de la „Românii au talent”

UPDATE 20:46 În culise, primul concurent s-a costumat în Napoleon și își continuă numărul. E de neoprit.

UPDATE 20:46 Autointitulat un talent nedescoperit, Sebastian Ciobanu, fără ocupație, a urcat pe scenă fără frică. „Doar sunt cu soția”. A încercat să demonstreze că Dan Spătaru n-a murit cântând „Drumurile noastre”, dar dorința juraților a fost ca drumurile să nu li se mai întâlnească niciodată. „În șansa mea cred foarte mult, domnu Petre Mihai”, i-a spus el lui Andi Moisescu. Și a începu din nou să cânte, spre disperarea juraților și a publicului.

UPDATE 20:39: Un puști simpatic, Mitică, de 9 ani, a spus în grai moldovenesc un fragment din „Pupăza din tei” și a trecut în etapa următoare a show-ului.

UPDATE 20:39: Mariachi Season Band trec în etapa următoare a show-ului și îi cântă Andrei „Trandafir de la Moldova”, împreună cu Smiley și Pavel Bartoș.

UPDATE 20:36: Primul concurent, Petrică Ciobanu, un bătrân îmbrăcat în Păcală care poartă o mustață de Chaplin, este primul concurent care urcă pe scenă. Numărul lui l-a adormit pe Smiley și i-a făcut pe jurați să apese pe X. „Revelion 1982 curat. Dacă doriți să revedeți”, a comentat Andi Moiescu. Concurentul a încercat din nou, fără succes, însă. „Vreți să/l imit pe Chaplin?”

Inchide