ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2. Lor le-a spus Mihai Petre: „Sunteți mai buni decât prima dată”. VIDEO

Redactor:
Diana Marcu
ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2. Lor le-a spus Mihai Petre: „Sunteți mai buni decât prima dată”. VIDEO

Un momentat gustat de public și de juriu la show-ul cu numărul 5 din sezonul al doilea al emisiunii concurs Românii au talent a fost cel realizat de grupul de pantomimă OZN & Master Red, care a revenit în fața juraților, după ce, în primul sezon, au simțit că lăsaseră treaba neterminată.

Ne-au placut foarte mult personajele si ne-am gadit sa facem continuare. Am lasat o treaba neterminata anul trecut”,  au spus componenții trupei.

Cei trei  bărbați costumați în polițist, tâlhar și „piți” cu părul roz au fost primiti cu ropote de aplauze de catre public, iar momentul lor de pantomima muzicala a fost excelent si a starnit hohote de ras in sala.  „Bai fratilor, aveti niste fete, nu stiu cum v-ati gasit” a glumit Mihai Petre. „Sunteti fantastici, ati fost mai buni de data asta!„.

VEZI AICI NOUL NUMĂR DE PANTOMIMĂ

Juratul a făcut referire la primul sezon al emisiunii,  când Master Red s-au prezentat cu pantomima muzicală intitulată „Foc încrucișat” pentru care a obținut trei DA-uri din partea juriului.  „De departe sunteți cel mai bun număr de comedie pe care l-am văzut”, le-a spus atunci Andi Moisescu.

VEZI AICI NUMĂRUL CU CARE UMORISTII S-AU PREZENTAT ÎN PRIMA EDIȚIE A SHOW-ULUI

Ca și în primul sezon al emisiunii, în cel de-al doilea, trio-ul a respectat personajele: hoțul, piți și polițistul. Au continuat și povestea, dar au dezvoltat personajele parodiind piese celebre spre deliciul privitorilor. „Am fost cucerit încă de anul trecut”, a replicat Andi Moisescu, acordându-le concurenților un DA. Răspunsuri afirmative au primit și de la Andra, dar și de la Mihai Petre care le-a spus comicilor ca au fost mai buni decât anul trecut.

 

Inchide