ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2. Lui i-a spus Andi Moisescu: „Pentru mine, TU ești câștigător”. VIDEO

Redactor:
Diana Marcu
ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2. Lui i-a spus Andi Moisescu: „Pentru mine, TU ești câștigător”. VIDEO
Răzvan Alexe, "repărașul din Bacău", așa cum s-a autocaracterizat actorul, a ridicat jurații în picioare. "Am rămas extrem de încântată de ceea ce am auzit", i-a spus Andra concurentului.

„Cred că juriul va fi bulversat un pic”, a promis un actor de 22 de ani din Bacău, care s-a prezentat la preselecțiile de la București îmbrăcat cu un sacou galben. „Al lui tata”, așa cum a replicat atunci când Smiley i-a cerut haina.

Băcăuanul a cântat hip-hop, versificând spre deliciul juraților și al publicului, care l-a acompaniat pe tot parcursul piesei.

ROMÂNII AU TALENT. LIKE AICI!

VEZI AICI CLIPUL CU RĂZVAN ALEXE.

Răzvan Alexe, „repărașul din Bacău”, așa cum s-a autocaracterizat actorul, a ridicat jurații în picioare. „Am rămas extrem de încântată de ceea ce am auzit”, i-a spus Andra concurentului.

„Ascultându-te, în mine s-a produs un declic, a replicat Andi Moisescu. Eu cred că tu ești. Și dacă n-o să fi pentru toți, îți spun că pentru mine tu ești”, a continuat juratul. Mi-ai plăcut la nebunie, a continuat în același ton și Mihai Petre. Mulțumit că Alexe își compune singur versurile , acesta a spus doar: „Bun, bun, bun”.

Cu trei de DA, Răzvan Alexe merge în faza următoare a competiției.

Inchide