ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2. Mihai Petre, cucerit de numărul de dresaj al lui Bailey, un câine din rasa Beagle. VIDEO

Redactor:
Diana Marcu
La preselecțiile de la "Românii au talent", organizate la Cluj, s-a prezentat și o tânără medic veterinar, însoțită de Bailey, un cățel din rasa Beagle, care a convins jurații să-i acorde trei de DA

La preselecțiile de la „Românii au talent”, organizate la Cluj, s-a prezentat și o tânără medic veterinar, însoțită de Bailey, un cățel din rasa Beagle, care a convins jurații să-i acorde trei de DA. Tânăra a povestit că Bailey i-a fost donată în urmă cu trei ani și că era o cățelușă care rodea tot: de la canapea, la haine. În timp, între cele două s-a stabilit o relație de prietenie.

ROMÂNII AU TALENT. LIKE AICI!

„La început era un cățel de companie, apoi a devenit un prieten, iar acum e aproape totul”, a explicat tânăra relația dintre ea și simpaticul Beagle.

VEZI NUMĂRUL DE DRESAJ OFERIT DE BAILEY

Împreună au oferit un număr senzațional de dresaj, care i-a încântat pe jurați.

„Mi-a plăcut momentul tău. A fost fantastic, îl așteptam”, i-a spus concurentei Mihai Petre. El a vrut să dea noroc cu cățelul și ajutat de stăpâna Beagle-ului a reușit să primească o lăbuță de la acesta.

„Ai putea să fii la fel de tandru și cu oamenii, Mihai?” , l-a întrebat pe acesta Andi Moisescu, spre deliciul publicului. Cu trei de DA, cățelușul care a mâncat crenvurști, și-a acoperit ochii rușinat sau a mimat că a murit, merge în faza următoare a competiției.

Inchide