Raluca Ion
23.04.2012
Magazin

ROMÂNII AU TALENT. SEZONUL 2, show-ul cu numărul 6. Gândul a transmis LIVE. GALERIE FOTO

Un rocker care a cântat operă, o contorsionistă care, la 54 de ani i-a uimit pe toți cu mișcările ei, un maestru păpușar și păpusa lui vie, un comedian a cărui simplă prezență te face să râzi sunt printre cei pe care telespectatorii îi vor revedea în etapele următoare ale show-ului "Românii au talent"

Un rocker care a cântat operă, o contorsionistă care, la 54 de ani i-a uimit pe toți cu mișcările ei, un maestru păpușar și păpusa lui vie, un comedian a cărui simplă prezență te face să râzi sunt printre cei pe care telespectatorii îi vor revedea în etapele următoare ale show-ului „Românii au talent”. Ediția de săptămâna viitoare este ultima de dinaintea semifinalelor show-ului Românii au talent de la Pro TV. Mai este puțin până când  telespectatorii vor afla cine sunt concurenții care se vor lupta în cele 5 semifinale live.

LIKE AICI DACĂ TE-AI UITAT LA EMISIUNEA ROMÂNII AU TALENT

UPDATE 22:43 O trupă de acrobați dintre care doi pe biciclete au zburat către etapa următoare. „Eu nu cred că trebuie să mergeți mai departe. Sunt convins că trebuie să mergeți mai departe”.

UPDATE 22:29 Un număr extraordinar la „Românii au talent”, în care un păpușar mânuia o marioneta aurie uriașă îmbrăcată într-o rochie de epocă. Iar la final toți au putut vedea că păpușa era vie, o actriță specializată în pantomimă. Artiștii au trecut fără probleme în etapa următoare.

Rockerul care cântă operă

UPDATE 22:27 Lui Radu Chiriac în vârstă de 34 de ani, de profesie sunetist, apariția în fața unui public atât de numeros i-a creat foarte mari emoții. În amintirea mamei lui, care a decedat în urmă cu trei ani, a cântat „Cielito Lindo”. „Nu mă așteptam să cânți așa ceva”, au fost surprinși jurații, care se așteptau să audă o piesă rock, când l-au văzut  așa chel, îmbrăcat în negru și cu cercel în urechie. „Vă așteptați a o execuție în public?”, a glumit concurentul pe care toți au vrut să îl vadă în etapa următoare.

S-au retras anul trecut, dar anul acesta publicul le-a scandat numele

UPDATE 22:00 O surpriză de proporții a venit de la Timișoara, când pe scenă au urcat Paco și Soni doi dansatori înfrânți în sezonul precedent. Este vorba despre doi membri ai trupei DFC care au trebuit anul trecut să plece acasă, pentru că l-ar fi ținut pe loc pe Robo, „băiatul cu oase de cauciuc”, care a uimit cu dansul lui întreaga Românie. De data asta, ei împreună cu doi copii extraordinari care au ieșit din niște boxe au fost vedete. „M-am bucurat foarte mult că v-am văzut și că sunteți ambițioși”, le-a spus Andra. „Stai că vezi că îi desparte din nou Mihai Petre”, a glumit Pavel Bartoș, făcând aluzie la sezonul precedent. Nu s-a întâmplat asta.  „Vă spun 100%, Robo însuși se va bucura când va auzi răspunsul meu”, le-a spus Andi Moisescu și cei patru au trecut în etapa următoare.

UPDATE 21:52 Doi tineri simpatici au făcut la Timișoara o demonstrație de caricatură, cerându-i drept modele pe Smiley și pe Pavel Bartoș. Au stârnit veselia tuturor când le-au dăruit la final caricaturi membrilor juriului. Din păcate, nu au trecut mai departe.

Contorsionistă la 54 de ani

UPDATE 21:43 Doamna Angela, sudoriță de meserie, a prezentat, la 54 de ani, un număr de contorsionism, combinat cu acrobație și dresaj canin. „V-am oprit când am văzut că ați luat câinele, care nu avea nicio vină”, i-a explicat Mihai Petre, care a apreciat partea de contorsionism a numărului. La fel și ceilalți jurați, iar doamna Angela a trecut mai departe cu 3 Da-uri.

UPDATE 21:35 Alin Pavăl, un dansator de 16 ani, a demonstrat o rapiditate incredibilă, care te făcea să te întrebi dacă nu vine cumva dintr-un film SF și a trecut în etapa următoare.

UPDATE 21:30 George Boghian, un tânăr crescut într-un centru de plasament, și Adriana Lupu, amica lui, așa cum a ținut să spună ea din capul locului au oferit publicului un dans extrem de frumos. Legătura pe care au avut-o pe scenă, încrederea și felul în care au știut să se prezinte au fost motivele care i-au determinat pe cei trei jurați să le ofere trei de „Da”. „Cum, nu sunt împreună? Ar trebui să fie”, s-a mirat Smiley în culise. „Mi-a plăcut foarte mult că sunteți atenți unul la altul și asta este esențial la dansul în pereche”, a spus Mihai Petre, care le-a recomandat să mai exerseze. „Eu cred că trebuie să lucrați foarte mult, dar există talent acolo”.

UPDATE 21:07 Un tânăr cu dizabiltăți a urcat pe scenă și a făcut spectacol mânuind cu o dexteritate uimitoare nunchuck-ul. Jurații au fost emoționați de prestația lui, iar Andi Moisescu a apreciat felul în care unii reușesc să își depășească problemele de sănătate.

UPDATE 20:57 Un trio simpatic, format din doi tineri în smoking și o domnișoară elegantă, au urcat pe scenă să facă magie. „Este un număr foarte dificil, îl repetăm doar o dată pe zi, pentru că se rănește foarte rău”, a glumit unul dintre vrăjitori. Apoi domnișoara a intrat în cutia magică în care magicienii au înfipt niște săbii ca din „Războiul stelelor”. „Cred că numărul ăsta l-am văzut sub diferite forme, dar voi ați prezentat numărul ăsta al naibii de bine”, le-a spus Mihai Petre după ce fata a ieșit teafără din cutie. Cu unanimitate de Da-uri, cei trei au trecut în etapa următoare.

UPDATE 20:49 Un moment ciudat a avut loc la „Românii au talent”, când pe scenă a urcat o fetiță care a dansat lasciv pe piesa „Candy Shop”, a lui 50 Cent. Jurații i-au spus că este foarte talentată, dar i-au atras atenția mamei ei că dansul provocator este nepotrivit pentru un copil. Și au trimis-o acasă.

Tigrul pictat pe trupurile goale ale unor modele

Artiștii de la Painitng Joy au reușit să convingă juriul că sunt talentați după ce au pictat un tigru pe trupurile goale ale unor modele. „Îți trebuie mult curaj să pui mâna pe nasul tigrului”, a comentat Andi Moisescu.

Primii concurenți care s-au jucat cu focul și nu l-au speriat pe Andi Moisescu

UPDATE 20:41Trupa Hypnosis din Brașov s-a jucat cu focul la propriu și a convins juriul cu un moment pirotehnic spectaculos. „Se poate să vedem așa ceva și fără să mă simt vreo clipă înfricoșat, amenințat. La voi a fost pentru prima oară când am privit relaxat de la început până la sfârșit un spectacol frumos pe bază de foc. Bravo!” a fost comentariul lui Andi Moisescu

UPDATE 20:31 Primul concurent, Răzvan Rotaru, s-a urcat pe scenă vrând să facă publicul să zâmbească, dar a reușit cu un mop în mână și o mimică demnă de filmele de comedie să-l facă să râdă de-a binelea. „M-am uitat la el și mi-am dat seama că se respectă zicala: sezonul și fața! A fost delicios” a declarat Andi Moisescu. „Cand ai inceput, mă îndoiam de ce-o să urmeze. Nu puteam să-mi imaginez că o să mă distrez așa de tare”, a fost și reacția lui Mihai Petre. Cu așa comentarii, Razvan a trecut în etapa urmatoare cu unanimitate de „Da”-uri.

Inchide