• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

ROMÂNII AU TALENT. Un pizzar, un ceteraș, doi gimnaști și o acrobată, surprizele primei ediții din sezonul 2 al show-ului de divertisment. VIDEO

Mai mult umor, concurenți mai bine pregătiți și prezentatori în formă - astfel a debutat la Pro TV sezonul al doilea din show-ul de divertisment "Românii au talent".

Mai mult umor, concurenți mai bine pregătiți și prezentatori în formă – astfel a debutat la Pro TV sezonul al doilea din show-ul de divertisment „Românii au talent”. Emisiunea cu numărul unu din noul sezon a avut momentele bine dozate oferind românilor aflați în fața televizoarelor spectacol nu doar pe scenă, ci și în culise, și asta pentru că Smiley și Pavel Bartoș au demonstrat din nou că fac echipă. Cei doi au promis un spectacol total și s-au ținut de cuvânt, chiar dacă asta a însemnat să se bată cu cocă, ori să cânte din frunză.

În prima ediție a show-ului difuzat de ProTV vineri, 17 februarie, de la ora 20:30, românii au primit de toate – emoție, umor, suspans și talent. Pe scenă au urcat imitatori, travestiți, cântăreti, dansatori, ba chiar primari.

Spectacol cu vioara și arcușul

Acesta a fost cazul lui Mercea Ioan, primarul comunei Macea din Arad, care a luat piuitul sălii în momentul în care a început să recite cu vocea unui copil de grădiniță versuri din „Gândacelul” Elenei Farago.

Dar prestația lui nu i-a impresionat pe Andra, Andi Moisescu ori Mihai Petre. Decis să demonstreze că poate, edilul s-a apucat să cânte la frunză. Fără succes la jurați însă. Doar Bartoș și Smiley s-au arătat interesați de această artă. Frunzele lor însă mai mult au zburat prin culise decât le-au stat lipite de buzele prezentatorilor.

Carol Aflat, concurentul de 42 de ani din Hațeg, Hunedoara, a reușit cu momentul sau artistic să-i amuze pe toți cei prezenți, de la jurați la sală. Chiar dacă talentul său a fost unul muzical, Mihai Petre a fost impresionat de mișcările de șolduri și umeri ale concurentului, precum și de umorul acestuia. Iar decizia de a-l trimite pe Aflat în etapa următoare a fost primită de public cu aplauze.

Cel care a facut un spectacol total a fost ceterașul Vasile Godja, de 20 de ani, din comuna Oncești, Maramureș, care a fost acompaniat de alți doi instrumentiști. Bărbatul a cântat cu vioara pe umăr, cu vioara la ceafă, cu arcușul la brâu, apoi fără acurș și a reușit să facă un adevărat spectacol.

„Momentul vostru a fost demonstrația perfectă despre cum să transformi folclorul nostru într-o experiență memorabilă”, le-a spus Andi Moisescu, impresionat de prestația lor. Recompensat cu laude plus trei de DA din partea juraților, ceterașul a trecut cu brio în etapa urmatoare a show-ului.

Cum a cântat ceterașul Vasile la vioară

Fantome și shaorme

Un moment colorat l-a reprezentat „fantoma oltenească” sau „fantoma de la Craiova” cum au denumit-o cei doi prezentatori. Dansul acesteia, sau acestuia – pentru că s-a prezentat Lucian Ispir, 27 ani, a fost un coșmar pentru Mihai Petre. Juratul și-a arătat dezgustul față de mișcările travestitului, dar și față de costumația acestuia: un fel de cadână cu tocuri, care dansează bellydance.

Concurentul a profitat însă de momentul creat, așa că s-a războit cu Mihai Petre. I-a criticat pantalonii evazați pe care dansatorul îi poartă de fiecare data când dansează tango și i-a spus că lumea care vine la „Românii au talent” se teme mai mult de el, decât de Dumnezeu.

Momentul care l-a făcut pe Mihai Petre să spună: Sunt dezgustat

Atunci când juratul i-a spus travestitului „Ce-ți mai place pe scenă”, atenționându-l că s-a dat destul în spectacol, acesta i-a replicat: „Ce-ți mai place shaorma!”. Mai mult chiar, travestitul l-a invitat pe Mihai Petre să faca și el un dans asemănător și l-a amenințat că-și va încerca norocul la „Românii au talent” în America.

Pizza și bătaie cu cocă

Seara a continuat cu „un moment unic”, așa cum l-a numit Andra, un moment la care au participat nu numai Toader Claudiu, mare pasionat de bucătărie, dar și Smiley și Pavel Bartoș.

Cei doi au profitat de aluatul rămas de la numărul concurentului care a demonstrat că o bucată de cocă nu are niciun secret atunci când a învârtit și a răsucit cu o precizie și o viteză uluitoare blaturi enorme de pizza. Momentul l-a trimis direct în etapa următoare a show-ului.

VEZI ce jonglerii se pot face cu un aluat de pizza

Sexagenara în lenjerie intimă

O concurentă care a spus că este fostă asistentă medicală a vrut să demonstreze că la 68 de ani ai săi mai poate fi seducătoare, așa că s-a dezbrăcat pe scenă, rămânând în lenjerie intimă. Întrebată care este motivul pentru care a ales să prezinte acest moment, femeia a răspuns că a ales să prezinte „cel mai frumos dans”, care de fapt a reprezentat doar preludiul. Jurații n-au vrut să vadă continuarea și au apăsat butonul roșu. Cu trei de X, femeia a plecat acasă.

Emoții oferite de copii

Un moment special a fost cel oferit de un băiat de 11 ani și de tatăl lui.

Ștefănescu Daniel Gabriel din Curtea de Arges a cântat la block-flotes împreună cu tatăl său în aplauzele celor 11 frați prezenți în sală. „Am dat toata inima din mine să cânt cum trebuie”, a marturisit Gabriel la finalul momentului lor. Puștiul merge mai departe.

ASCULTĂ-L aici pe Daniel Ștefănescu cum cântă

Emoție au oferit și frații Beatrice și Laurențiu Ion, care au prezentat un numar acrobatic repetat în două zile, care l-a impresionat chiar și pe Mihai Petre. De altfel, la finalul prestației lor, Andra s-a ridicat în picioare ca să-i aplaude, iar sala a fost în delir.

„Sunt realmente impresionat”, le-a spus celor doi Andi Moisescu.

Momentul special pregătit de frații Beatrice și Laurențiu Ion AICI

„Iar tu, Laurențiu, se vede că ești un om al spectacolului, iar ea …Cât curaj. Am crezut c-o s-o prindă Mihai în brațe. Sunteți excepționali”, a încheiat acesta. Cu trei de DA, cei doi frați trec în etapa următoare a show-ului.

Printre momentele fierbinți s-a numărat cel al unei tinere care a dansat la bară și care, în culise, a scris un nou ghid de conduită. Acesta presupune îmbrățișarea celor doi prezentatori de către concurent, lucru care până acum nu era obligatoriu.

Bartoș și Smiley au fost inventivi și la acest capitol. Mai mult, înarmați cu șervețele, ei au tamponat fețele celor doi jurați puțin înfierbântați.

Show-ul cu numărul unu din cel de-al doilea sezon s-a încheiat cu numărul unei foste gimnaste, Tatiana Fecioru, 40 ani, acum acrobată. Femeia, mamă a unei fetițe de 10 ani, a prezentat un număr cu păpuși – Mărioara și Vasilică – la care nimeni nu se aștepta. „Ai un talent minunat”, i-au spus jurații concurentei pe care cu trei de DA au trimis-o în faza următoare a competiției al cărei premiu este de 120.000 de euro.

 

 

Inchide