• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Roxana Ciuhulescu a slăbit după sarcină cu un nutriționist britanic

Roxana Ciuhulescu a slăbit după sarcină cu un nutriționist britanic
Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii "Promotor" de la ProTV, a declarat pentru Gândul că deși are un metabolism rapid și ea a avut probleme cu greutatea.

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii „Promotor” de laProTV, a declarat pentru Gândul că deși areun metabolism rapid și ea a avut probleme cu greutatea. „În timpulsarcinii am luat 24 de kilograme, dar după cinci luni de la nașteredeja scăpasem de ele. În primele trei luni slăbisem 16 kilograme,dar mai rămăsesem cu 8. O prietenă m-a îndrumat să cer sfatul unuinutriționist din Londra. Așa am și făcut, iar specialistul mi-arecomandat un tratament detoxifiant care m-a ajutat să scap nu doarde cele 8 kilograme, ci de încă două în plus”, mărturiseșteRoxana.

În adolescență: înfometare și dietadisociată

Sarcina nu a fost singura perioadă în care vedeta a avutprobleme cu kilogramele în plus, ci și în adolescență. „Ca maitoate adolescentele foarte preocupate de silueta lor, adoptam ceamai proastă soluție: «dieta» prin înfometare. Am încercat șiregimul disociat, care dădea rezultate pe moment, dar după operioadă mă îngrășam mai tare ca înainte. Abia când am început sărenunț la dulciuri am reușit să-mi mențin o greutate constantă.Trebuie să recunosc însă și că acel tratament de detoxifiere afăcut minuni asupra organismului, mi-a schimbat practicmetabolismul”, precizează prezentatoarea de televiziune. În plus,pentru a preveni luarea în greutate și pentru a se menține înformă, Roxana Ciuhulescu apelează la masajul anticelulitic. Asta înciuda faptului că nu este adepta terapiilor corporale, „deoarececele mai bune rezultate se obțin cu ajutorul sportului”. „Suntînnebunită după masaje, dar din păcate, în ultima vreme, găsesc dince în ce mai puțin timp pentru răsfăț. Masajul anticelulitic și celde relaxare mi se par ideale și mă duc cu drag ori de câte ori amocazia”, completează prezentatoarea „Promotor”.

Fan spinning și tae-bo

Roxana Ciuhulescu este o fire energică datorită meseriei pe careo are. În plus, ea merge de trei ori pe săptămână la sală, undeobișnuiește să facă gimnastică aerobică, spinning sau tae-bo.”Uneori îmbin exercițiile din sală cu înotul, despre care se știecă este unul dintre cele mai complexe și eficiente sporturi. Pelângă asta mă joc și cu fetița mea. Orice părinte știe că energiadebordantă a copiilor îi ajută pe părinți, vrând-nevrând, să semențină în formă”, mărturisește vedeta. Prezentatoarea TV numănâncă semințele negre și carne de porc. „Nu neapărat că mi-efrică să nu mă îngraș, mai degrabă pentru că știu că nu suntsănătoase. Dulciuri mănânc doar la ocazii deosebite. În plus,încerc pe cât posibil să respect un program regulat de masă, pentrucă știu că este foarte important pentru sănătate. Nu am reguliclare, pentru că nu reușesc întotdeauna să iau cina înainte de orașapte seara, din cauza meseriei, care uneori implică filmărineprevăzute. Am grijă însă, dacă sunt nevoită să mănânc seara, săaleg salate sau fructe”, conchide Roxana Ciuhulescu.

Inchide