• Publicat:
Magazin

S-a luptat cu lupul pentru a-și salva familia: A pus animalul la pământ și i-a ținut fălcile deschise. O poveste parcă ruptă din filmele de groază

O familie americană care se afla în excursie cu cortul într-o zonă montană din Canada a avut parte de momente terifiante. Un lup i-a atacat în timp ce dormau un cort, iar tatăl a fost nevoit să se lupte cu animalul sălbatic.

Elisa Rispoli se afla împreună cu soțul și cei doi băieți în excursie în Parcul Național Banff din Alberta din Canda. În timpul nopții un lup i-a atacat pe cei patru excursioniști. În jurul orei 01:00, pe 9 august, lupul a sfâșiat cortul familiei.

„Parcă era un film de groază”, a descris întâmplarea pe Facebook Elisa Rispoli, menționând că soțul ei, Matthew s-a comportat ca un erou, aruncându-se în fața ei și a celor doi copii.

În timp ce își proteja soția și copiii, bărbatul a fost mușcat de brațe. „Strigam după ajutor în timp ce Matthew se lupta cu lupul și încerca să ne salveze”, a povestit femeia. „Mi-am pus corpul deasupra copiilor și Matt a pus lupul la pământ și îi ținea fălcile deschise cu mâinile lui”. Apoi lupul a început să-l tragă pe bărbat, Elisa ținându-l pe soțul ei de picioare, încercând să-l recupereze.
Un bărbat aflat în vecinătate a auzit strigătele de disperare ale familiei și a sărit în ajutor: „Un înger păzitor a venit la noi și a lovit lupul, care în cele din urmă i-a dat drumul lui Matt.
Bărbatul care a ajutat familia a declarat că lupul i s-a părut uriaș.

Tatăl familiei a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol

Inchide