Să îi spun iubitei mele că m-am culcat cu tatăl ei? Dilema unui fost BISEXUAL

Să îi spun iubitei mele că m-am culcat cu tatăl ei? Dilema unui fost BISEXUAL
Publicat: 13/03/2019, 13:09

Bărbatul a avut o perioadă tumultoasă în care a întreținut relații sexuale cu o mulțime de persoane, inclusiv cu bărbați. Ar fi vrut ca perioada aceea să fie dată uitării, dar trecutul l-a urmărit exact când s-a dus să-i întâlnească pe părinții noii sale iubite.

Bărbatul, care a decis să-și păstreze anonimatul a povestit pentru The Guardian că a trecut printr-o situație cel puțin ciudată și a cerut un sfat:

„În timpul cinei am realizat că m-am culcat cu tatăl noii mele iubite. Mi-a luat cam jumătate de oră să îmi dau seama. Mi se părea extrem de cunoscut și mi-am amintit că am făcut sex cu el în trecut. Voiam să o cer în căsătorie pe iubita mea, dar când ea și mama ei au plecat pentru câteva clipe în bucătărie, posibilul meu socru mi-a spus să mă despart de fiica lui. Ce ar trebui să fac? Să îl ignor, sau să îi povestesc iubitei mele despre acea perioadă din viața mea?

Bărbatul, care a mărturisit că nu mai este bisexual, a primit sfaturi diverse de la internauți:

„Nu sunt sigură că ai putea avea vreodată un viitor confortabil cu prietena ta. Dacă îi spui adevărul s-ar putea să produci un dezastru. Probabil se va despărți de tine și în plus de asta, e posibil să creezi un conflict între prietena ta și tatăl ei și între bărbat și soția sa. Cred că mai bine ai renunța la relație fără să îi spui nimic. În felul ăsta eviți să provoci o mare suferință pentru ea și pentru familia ei”, îl sfătuieștePamela Stephenson Connolly

Alt internaut l-a sfătuit să nu își ascunda trecutul:

„Dacă o iubești cu adevărat, ar trebui să-i spui adevărul. Suntem în 2019. Cred că ar putea înțelege”, scrie Son Lamer

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase