SCANDAL ÎN FRANȚA. Imaginile care l-ar putea lăsa pe Jean Dujardin fără un Oscar. GALERIE FOTO

Redactor:
Mădălina Chițu
Două postere care fac reclamă la filmul „Infidelii" (nr. Les Infideles) au fost intezise în Franța pe motiv că sunt mult prea provocatoare

Două postere de promovare a filmului „Infidelii” (nr. Les Infideles) au fost intezise în Franța pe motiv că sunt mult prea provocatoare, informează Daily Mail.

Jean Dujardin, actorul nominalizat la Oscar in 2012 pentru filmul „The Artist”, apare în prim plan în aceste postere, care au împânzit Parisul, înainte de a se lua decizia de a fi retrase din cinematografe.

Într-una din imagini, actorul francez apare vorbind la telefon, în timp ce o femeie stă în genunchi în fața lui și sugerează că i-ar face sex oral. Tag-ul acestui poster este „Iubito, pierd semnalul, intru în tunel”.

În cea de-a doua imagine, Jean Dujardin apare într-o ipostază la fel de provocatoare, acesta ține o femeie de picioare, iar tag-ul posterului este „Intru într-o reuniune”.

Potrivit revistei franceze L’Express, aceste postere i-ar putea distruge șansele la un Oscar lui Jean Dujardin, precizând că America nu uită și nu iartă astfel de scandaluri de imagine.

Stephane Martin, specialist în publicitate, a declarat pentru ziarul „Le Parisiene” că această campanie de promovare a unui film este una care încalcă anumite reguli, chiar dacă în aceste imagini este scos foarte bine în evidență profilul unui infidel.

Filmul „Infidelii” este o comedie spumoasă despre adulter, care va avea premiera pe 29 februarie.

Inchide