SCANDAL LA TEATRU. „Făt-Frumos” juca în filme pentru adulți, alături de soția sa. VIDEO

Publicat: 04/11/2012, 14:22
Actualizat: 22/10/2014, 06:38

Actorul scoțian de pantomimă Craig Chalmers, 30 de ani, care s-a lansat la BBC, a pierdut rolul lui Făt Frumos din piesa Cenușăreasa, jucat la Teatrul Alhambra în Dunfermline, Scoția, după ce șeful său a descoperit că joacă în filme pentru adulți.

Oficialii Teatrului Alhambra au considerat că postura nu este una adecvată pentru un actor care pe scenă apare într-un show de familie.

Informațiile despre viața dublă a lui Craig au fost furnizare de către un spectator anonim care l-a descoperit întâmplător pe Craig, potrivit Daily Mail.

Surpriza cea mare a venit atunci când presa a aflat că și soția lui Craig, Jennifer Smith, 31 de ani, a jucat alături de el în filme pentru adulți.

Cei doi soți au jucat împreună într-un film în această vară. Proprietarul site-ului Brazzers a cotat-o pe soția lui Craig ca fiind bună și a scris că ea a avut un debut strălucitor în luna august. Pe același site pentru adulți, profilul lui Jennifer arată că ea poartă mărimi mari la sutien, are picioare lungi, este educată și are un apetit sexual foarte mare.

Faptul că și soția lui Craig joacă în filme pentru adulți a fost confirmat de agentul acesteia din Londra care a spus că cea mai mare problemă a acesteia este că la jobul ei nimeni nu știe ce face ea în timpul liber, ceea ce îi poate cauza probleme serioase.

Oficialii teatrului unde lucrează Craig susțin că soția lui și-a luat numele de Jasmine după prințesa cu același nume din piesa Aladdin, în care actorul juca de anul acesta.

După apariția scandalului, cei doi soți și-au șters conturile de Twitter denumite Ryan Ryder și Jasmine Jae, pe care obișnuiau să posteze diverse mesaje deocheate.

Sursa video: Youtube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase