SCORPIONS, către fanii din ROMÂNIA: Vă vom ZGUDUI ca un URAGAN. Concertul trupei rock va avea loc pe 9 iunie, în Capitală

Redactor:
Mihai Schiau
SCORPIONS, către fanii din ROMÂNIA: Vă vom ZGUDUI ca un URAGAN. Concertul trupei rock va avea loc pe 9 iunie, în Capitală
Trupa Scorpions, care va concerta la București pe 9 iunie, își salută fanii din România, făcând apel la titlul unui hit al lor, "We'll Rock You Like a Hurricane" (Vă vom zgudui ca un uragan), și îi invită la spectacolul de la Zone Arena

Trupa Scorpions, care va concerta la București pe 9 iunie, îșisalută fanii din România, făcând apel la titlul unui hit al lor,”We’ll Rock You Like a Hurricane” (Vă vom zgudui ca un uragan), șiîi invită la spectacolul de la Zone Arena, scrie Mediafax.

„De-abia așteptăm să venim la București. Ne place să vă distrăm”,au spus aceștia, într-un mesaj intermediat de organizatoriievenimentului.

Scorpions, cântând „We will rock you like ahurricane” la Sibiu, în 2007

Show-ul de pe 9 iunie al trupei Scorpions face parte din turneulmondial de adio „Get Your Sting And Blackout World Tour”. Turneuleste programat să dureze în total trei ani și cuprinde concerte întoată lumea.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra,celebră în anii ’80 pentru piese precum „Wind of Change”, „Rock YouLike a Hurricane”, „No One Like You” sau „Still Loving You”. De-alungul existenței sale, formația a vândut mai bine de 75 demilioane de albume în întreaga lume.

Grupul Scorpions, înființat în 1965, are în componența actualăcinci muzicieni provenind din țări diferite, printre care basistulpolonez Pawel Maciwoda, în vârstă de 42 de ani, și toboșarulamerican James Kottak.
Cel de-al 22-lea album al trupei se intitulează „Sting In The Tail”și a fost lansat pe 19 martie 2010.

Formația a susținut mai multe concerte în România, atât înBucurești, cât și în restul țării.

Oana Ghita, [email protected]

Inchide