Scorpions la București. Toate informațiile necesare despre concert

Redactor:
Vlad Mironescu
Scorpions la București. Toate informațiile necesare despre concert
Accesul la concertul pe care Scorpions îl va susține joi seară la Zone Arena din Capitală se va face de la ora 16.00, iar trupa germană va urca pe scenă la ora 20.00, informează organizatorii, Project Events.

Accesul la concertul pe care Scorpions îl va susține joi searăla Zone Arena din Capitală se va face de la ora 16.00, iar trupagermană va urca pe scenă la ora 20.00, informează organizatorii,Project Events.

La Zone Arena se poate ajunge utilizând mijloacele de transport încomun: metroul până la stația Aurel Vlaicu sau Ștefan cel Mareși/sau RATB – tramvaiul 5 sau linia 110. În zonă nu vor fi locuride parcare, astfel încât spectatorii care vor sosi cu autoturismesunt sfătuiți să parcheze în zone mai îndepărtate.

Accesul se va face prin două intrări, ambele din Barbu Văcărescu,fiecare dintre ele deservind câteva zone, după cum urmează:intrarea 1, pentru Golden Ring, tribunele A, B, C, D și E, tribunaVIP, zona specială pentru persoanele cu dizabilități și presaacreditată la concert, și intrarea 2, pentru gazon A și gazonB.

Trupa care va deschide show-ul, Trooper, își va face apariția pescenă în jurul orei 18.00, fiind urmată de Christian Becker &Avenue, în jurul orei 19.00. Membrii Scorpions vor urca pe scenă laora 20.00, iar spectacolul se va termina la ora 22.00.

Accesul copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani în incinta Zone Arenase va face numai pe baza unui bilet valid și numai în compania unuiadult.

În incintă nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic,obiecte contondente, conserve, artificii, mâncare, băutură, banneresusținute de tije metalice sau de lemn, arme, scaune, animale decompanie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale(cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Deasemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis,spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine deploaie.

Toate informațiile legate de acces sau eventualele modificări vorfi afișate pe www.projectevents.ro.

Biletele pentru categoriile gazon B și tribuna A sunt epuizate.Biletele rămase la celelalte categorii pot fi achiziționate de lamagazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile șichioșcurile Adevărul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica,de la Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național alCopiilor și stația de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comandebiletele online o pot face de pe biletoo.ro, bilete.ro,myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro. Se vor găsibilete și în ziua evenimentului, exclusiv la casa de bilete ZoneArena.

Show-ul trupei Scorpions face parte din turneul mondial de adio”Get Your Sting And Blackout World Tour”. Turneul este programat sădureze în total trei ani și cuprinde concerte în toată lumea.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra,celebră în anii ’80 pentru piese precum „Rock You Like aHurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You” și „Wind ofChange”. De-a lungul carierei sale, formația a vândut mai bine de75 de milioane de albume în întreaga lume.

Grupul Scorpions, înființat în 1965, are în componența actualăcinci muzicieni provenind din țări diferite, printre care basistulpolonez Pawel Maciwoda, în vârstă de 42 de ani, și toboșarulamerican James Kottak.

Cel de-al 22-lea album al trupei se intitulează „Sting In The Tail”și a fost lansat pe 19 martie 2010.

Formația a susținut mai multe concerte în România, atât înBucurești, cât și în restul țării.

Laura Mitran, [email protected]

Inchide