SECRETUL din trecutul lui Meghan Markle pe care ducesa l-ar fi vrut ASCUNS pentru totdeauna

Redactor:
Ana Obretin
Meghan Markle este în centrul unui scandal, după ce mai multe e-mailuri au apărut în presa britanică. Vezi secretul din trecutul lui Meghan pe care ducesa l-ar fi vrut ascuns pe veci

Mai multe e-mailuri trimise la acea vreme de către actrița americană Meghan Markle unor prieteni au ajuns în presa britanică, iar, în acestea, actuala ducesă vorbea despre planurile ei de a oferi marijuana invitaților la nunta sa cu Trevor Engelson, care a avut loc în 2011, în Jamaica, informează The Sun.

Ducesa Meghan, în centrul unui scandal, legat de consumul de marijuana

Atunci când o prietenă a sfătuit-o pe ducesă să cumpere punguțe speciale pentru canabis, Meghan a replicat „Am și comandat deja”.

Sursa prin care e-mailurile au ajuns în presa britanică a mai declarat pentru publicația britanică că Meghan a ajutat la rularea țigaretelor cu marijuana și le-a pus filtre. Se pare că ducesa a strecurat drogul în punguțele de cadouri pentru invitați. Meghan ar fi cumpărat marijuana cu ajutorul unor angajați de la hotelul jamaican unde a avut loc nunta.

„Nu părea ceva ce ar fi făcut în mod obișnuit. Trevor și prietenii lui aveau cu siguranță mai multă experiență cu asta (marijuana, n.r.). Cred că ea era mai degrabă genul care preferă șampanie și trandafiri. Părea aproape că nici nu știe cum se fumează”, a adăugat sursa.

Ducesa Meghan, în centrul unui scandal, legat de consumul de marijuana

Dacă nu era de ajuns, la începutul acestei luni, și tatăl lui Meghan, Thomas Markle, cu care aceasta a întrerupt orice legătură, a declarat într-un interviu că fiica sa a servit marijuana invitaților la prima ei nuntă.

Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei de la nunta cu prințul Harry. Tatăl acesteia nu a putut participa la eveniment, deoarece se simțea prea rău ca să călătorească.

Ducesa Meghan Markle, în centrul unui scandal cu marijuana

Meghan s-a despărțit de Engelson în 2013, iar pe prințul Harry l-a cunoscut trei ani mai târziu.

Un nepot al lui Meghan, Tyler Dooley, cultivă legal canabis în statul canadian Oregon și chiar a lansat o linie de produse pe bază de marijuana, numită „Markle Sparkle” (sclipirea Markle), înainte de nunta fostei actrițe americane și a prințului Harry al Marii Britanii, care a avut loc pe 19 mai.

Ducii de Sussex vor deveni părinți în primăvara anului viitor.

Foto: Hepta/ Captură

Inchide