• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Șerban Huidu: „Fac recuperare o dată pe zi. Merg la bazin. În această perioadă am învățat mult”. CUM ARATĂ REALIZATORUL TV DUPA ACCIDENTUL DE SCHI

Șerban Huidu: „Fac recuperare o dată pe zi. Merg la bazin. În această perioadă am învățat mult”. CUM ARATĂ REALIZATORUL TV DUPA ACCIDENTUL DE SCHI
Realizatorul de radio și de televiziune Șerban Huidu scrie, pe blogul lui, că face recuperare o dată pe zi și "trage tare" pentru a-și relua cât mai curând activitățile.

Realizatorul de radio și de televiziune Șerban Huidu scrie, peblogul lui, că face recuperare o dată pe zi și „trage tare” pentrua-și relua cât mai curând activitățile.

„Am citit mesajele de încurajare și pe cele cu răutăți, dar numă afectează, nu le bag în seamă. Oricum sunt puține. Facrecuperare o dată pe zi. Merg la bazin și fac recuperare. Înaceastă perioadă am învățat mult. Care sunt valorile vieții șipentru ce trăim! Familia și prietenii. O să fiu cât mai curândalături de voi. E o promisiune!”, scrie Șerban Huidu pe blogul lui,într-un post intitulat „Trag tare!”.

Șerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentulrespectiv, reprezentanții Prima TV au declarat că Șerban Huidu sesimte bine și își continuă recuperarea.

În 14 februarie, Șerban Huidu și-a vizitat colegii din studioulKiss FM și a intrat în direct câteva minute la emisiunea „CronicaCârcotașilor”.

PRIMELE POZE CU ȘERBAN HUIDU DUPĂACCIDENTUL DE LA SCHI

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Șerban Huidu a fost internatîn stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce asuferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea stațiuniiaustriece. El a fost menținut un timp în stare de comă indusă,pentru a i se face investigații medicale. Lui Huidu i s-a făcut, pe30 decembrie, o tomografie computerizată, în urma căreia s-aobservat o sângerare minimală internă și o fractură exterioară acutiei craniene, spunea, la momentul respectiv, într-o conferințăde presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci că înurmătoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil,stabilă și că medicii vor începe treptat să îl trezească dincomă.

Huidu a ieșit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe patși a vorbit cu familia și cu medicii Spitalului Universitar dinInnsbruck. Medicii au spus atunci că refacerea completă a luiȘerban Huidu este o chestiune „de săptămâni”, însă s-au declaratoptimiști. De asemenea, medicii au precizat că, datorită faptuluică purta o cască de protecție, Huidu nu a suferit o accidentare maigravă, chiar fatală.

La aproximativ o săptămână după internare, Șerban Huidu apărăsit secția de Terapie Intensivă și a fost mutat într-o rezervăa spitalului din Innsbruck. Totodată, Șerban Huidu a început atunciexercițiile fizice de recuperare.

Șerban Huidu are 34 de ani și este realizator de radio și deteleviziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinușă, show-ulmatinal de la postul de radio Kiss FM, precum și emisiuneasăptămânală de la Prima TV „Cronica Cârcotașilor”.(Madalina Cerban, [email protected])

AFLAȚIAICI CUM A CĂZUT aproape 10 metri Șerban Huidu înainte de a se izbide copaci

Innsbruck, capitala Alpilor austrieci,stațiunea unde s-a accidentat Șerban Huidu. Plus: POLITICIANULROMÂN CARE ARE VILĂ DE DE 450.000 ÎN ZONĂ

Florin Huidu, tatăl lui Șerban: lemulțumesc foarte mult celor care au transmis mesaje deîncurajare

La spitalul din Innsbruck sunt tratați,anual 200 de pacienți cu răni asemănătoare celor suferite de ȘerbanHuidu

MEDICII AUSTRIECI, LIVE DESPRE STAREA DESĂNĂTATE A LUI ȘERBAN HUIDU: Va fi scos treptat dincomă

Șerban Huidu s-a PRĂBUȘIT 10 METRIPRINTRE COPACII DE PE MARGINEA PÂRTIEI. Schiul i s-a blocat într-unșanț ud

MEDICII I-AU REDUS MEDICAMENTAȚIA LUIȘERBAN HUIDU iar luni va fi deplinconștient

ȘERBAN HUIDU, ÎN COMĂ după ce a suferitun accident la schi – INFORMAȚII LIVE- Mihai Găinușă, pentruGândul: „cred că o să scape, mă îngrijorează ce o să fie după”-EXCLUSIV. VIDEO

Inchide