Șerban Huidu s-a întors la Cronica Cârcotașilor: „Eu plec în vacanță în sezon. Mă duc la ski”. VEZI cine i-a ținut locul lângă Mișu Găinușă

Redactor:
Diana Marcu
Șerban Huidu s-a întors la Cronica Cârcotașilor: „Eu plec în vacanță în sezon. Mă duc la ski”. VEZI cine i-a ținut locul lângă Mișu Găinușă
Așa cum a anunțat pe blogul său într-un post intitulat "În această seară la cronicuță...", Șerban Huidu a apărut miercuri seară la „Cronica Cârcotașilor", în prima emisiune a noului sezon de la Prima Tv.

Așa cum a anunțat pe blogul său într-un post intitulat „Înaceastă seară la cronicuță…”, Șerban Huidu a apărut miercuri searăla „Cronica Cârcotașilor”, în prima emisiune a noului sezon de laPrima Tv. Doar pentru câteva secunde însă pentru că Șerban, vizibilmai slab, a dispărut rapid din platou atunci când a fost invitat deconfratele său, Mihai Găinușă, să povestească cum a fost cuaccidentul suferit la schi la sfârșitul anului trecut și curecuperarea din Austria. „Nea Șerbănică, vrei să ne povestești cuma fost”, i-a spus Găinușă lui Huidu. Acesta însă s-a eschivat.”Nu”, a fost răspunsul cârcotașului, care a continuat: „Eu plec învacanță în sezon. Mă duc la ski”, a mai spus Șerban Huidu,aruncându-i peste umăr lui Mișu Găinușă un: „Descurcă-te”, dupăcare a dispărut de pe platoul emisiunii. Cârcotașul Huidu avea sărevină însă la finalul Cronicii, ca să-l asculte cântând pe HoriaBrenciu.

Șerban Huidu, înlocuit de fosta bebelușăOana

Dispariția lui Huidu din cadru a fost pretextul pentru a ointroduce în platou pe Oana Ioniță, fosta bebelușă blondă de laCronică. Ea a fost „personajul surpriză”, pe care reprezentanțiipostului de televiziune l-au anunțat ca făcând parte din echipa”Cronicii Cârcotașilor”, alături de Mihai Găinușă, CătălinDezbrăcatu’, Mistrețu’, Puștiu’, bebelușele și trupa Jukebox.Întoarsă recent din Spania, după cum a spus de mai bine de zece oriîn cadrul intervențiilor sale, Oana Ioniță s-a așezat la pupitru înlocul lui Șerban Huidu și și-a afișat mândră bustul generos. „Amvenit din Spania cu un mărțișor mai mare”, a spus aceastadescoperindu-și pieptul, în timp ce Găinușă o tot îndemna săvorbească mai rar pentru a acoperi spațiul de emisie. „Avem timppână la ora 22.00”, i-a spus Mișu Oanei. „Crezi că eu sunt Șerbansă vorbesc non-stop”, a venit replica fostei bebelușe, care anăscut recent o fetiță, Isabelle. Emisiunea și-a urmat cursulobișnuit , momentele fiind prezentate de Oana Ioniță și MișuGăinușă. Despre Șerban Huidu a venit o precizare după prima pauzăde publicitate. „Șerbănică a plecat la schi pentru că are ceva derăzbunat pe acolo”, a spus Găinușă. De-a lungul întregii emisiuni,Huidu a mai apărut pentru câteva secunde în timp ce se afla alăturide colegii săi de la montaj. Cârcotașul a mai fost amintit și decuplul Oana-Găinușă. „Șerbănică e la spa, în vacanță”, au precizataceștia, dând asigurări că Șerban Huidu se va întoarce „poate înacest sezon”. Cârcotașul a revenit totuși în platou abia la finalulemisiunii, ca să-l îmbrățișeze și să-l asculte cântând pe HoriaBrenciu.

„Cronica” -” un show produs și supervizat deHuidu”

La sfârșitul lui februarie, Prima TV anunța că noul sezon al”Cronicii” va începe pe 9 martie, în comunicatul televiziuniiprecizându-se doar că emisiunea este „un show produs și supervizatde Șerban Huidu”. Tot atunci, realizatorul și prezentatorul deradio și televiziune Șerban Huidu scria pe blogul personal că facerecuperare o dată pe zi și „trage tare” pentru a-și relua cât maicurând activitățile. „Am citit mesajele de încurajare și pe cele curăutăți, dar nu mă afectează, nu le bag în seamă. Oricum suntpuține. Fac recuperare o dată pe zi. Merg la bazin și facrecuperare. În această perioadă am învățat mult. Care sunt valorilevieții și pentru ce trăim! Familia și prietenii. O să fiu cât maicurând alături de voi. E o promisiune!”, a scris Șerban Huidu încadrul postului intitulat „Trag tare!”.

Huidu, accident la schi în decembrie 2010

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Șerban Huidu a fostinternat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupăce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropiereastațiunii austriece. El a fost menținut un timp în stare de comăindusă, pentru a i se face investigații medicale. PotrivitMediafax, lui Huidu i s-a făcut, pe 30 decembrie, o tomografiecomputerizată, în urma căreia s-a observat o sângerare minimalăinternă și o fractură exterioară a cutiei craniene, spunea, lamomentul respectiv, într-o conferință de presă, medicul ErichSchumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea luiHuidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă și că medicii vor începetreptat să îl trezească din comă. Huidu a ieșit pe 1 ianuarie dincoma indusă, s-a ridicat pe pat și a vorbit cu familia și cumedicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spusatunci că refacerea completă a lui Șerban Huidu este o chestiune”de săptămâni”, însă s-au declarat optimiști. De asemenea, mediciiau precizat că, datorită faptului că purta o cască de protecție,Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală. Laaproximativ o săptămână după internare, Șerban Huidu a părăsitsecția de Terapie Intensivă și a fost mutat într-o rezervă aspitalului din Innsbruck. Totodată, Șerban Huidu a început atunciexercițiile fizice de recuperare, informează Mediafax.

Un nou transfer istoric între Gigi Becali şi Gheorghe Hagi. FCSB dă marea lovitură în...
Adelina Pestriţu făcut circ: 'Hai, măi Măruţă, am plecat acasă, lasă-mă naibii' 😲 De la...
FOTO. Amanta l-a părăsit pe celebrul milionar însurat pentru un actor! Știrista TV, prinsă de...
9 din 10 oameni NU POT rezolva acest exercițiu. Tu ce raspuns vezi?
Avea un viitor luminos în față, dar totul s-a năruit într-o secundă! Drama tânărului de...
E JALE în România. Sunt anunţate CONCEDIERI masive în instituţiile statului. Cine îşi va pierde...
COVID-19: Bucureştiul a ieşit din scenariul roşu. Prefectul Capitalei anunţă posibile relaxări ale restricţiilor
BANCUL ZILEI – Sugar Daddy de România
Anchetă la Vaslui, după ce au apărut imagini cu un polițist îmbrăcat în lenjerie de...
Adelina Pestriţu făcut circ: 'Hai, măi Măruţă, am plecat acasă, lasă-mă naibii' 😲 De la...
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Revine Dacia 1300? Anunțul momentului de la Renault îi ține pe români cu sufletul la...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
De ce au murit, de fapt, bătrânii din Norvegia vaccinații anti-COVID. Valeriu Gheorghiță a dezvăluit...
Lipsa de zinc slăbește imunitatea și te expune riscului de infecții. Care sunt semnele alarmante?
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide