Sex la înălțime sfârșit tragic: Au căzut de la etajul 9 în timp ce întrețineau relații intime la geam / Femeia a murit pe loc, însă bărbatul s-a întors la petrecere

Redactor:
Adrian Popa
Sex la înălțime sfârșit tragic: Au căzut de la etajul 9 în timp ce întrețineau relații intime la geam / Femeia a murit pe loc, însă bărbatul s-a întors la petrecere
Un cuplu din St. Petersburg, Rusia, întreținea relații sexuale la fereastra unui apartament de la etajul 9 când inimaginabilul s-a întâmplat - au căzut împreună, însă doar bărbatul a supraviețuit datorită femeii care i-a ameliorat impactul.

Martorii incidentului au declarat poliției locale că l-au observat pe bărbatul dezbrăcat cum s-a întors în clădire, la petrecere.

Inițial, autoritățile au crezut că au de-a face cu o crimă sexuală odioasă atunci când au dat peste cadavrul femeii care era dezbrăcată de la brâu în jos.

De asemenea, au observat un televizor care părea că fusese aruncat de la o fereastră a blocului lângă care a fost găsit cadavrul femeii, crezând astfel că obiectul ar fi putut fi „arma crimei”, relatează 5-TV.

Însă aceste lucruri nu explicau și de ce aceasta era dezbrăcată. Ulterior li s-a spus că un bărbat și o femeie făceau sex la fereastra unui apartament de la etajul 9 înainte ca amândoi să cadă.

Ipoteza este că cei doi se aflau la o petrecere în apartament unde se mai aflau alți doi bărbați.

Însă petrecerea a atras atenția rezidenților când unul dintre bărbați a aruncat televizorul pe geam.

Poliția a raportat faptul că femeia a murit instant la impactul capului cu trotuarul, în timp ce bărbatul a supraviețuit ca prin minune având doar răni minore.

Potrivit The Sun, investigația este în desfășurare.

 

 

Inchide