#Sexaricii, coșmarul nesfârșit al germanilor. Experți: „Aricii mârâie zgomotos în timpul ritualului de împerechere care poate să dureze ore întregi” – VIDEO

Redactor:
Life Rovat
#Sexaricii, coșmarul nesfârșit al germanilor. Experți: „Aricii mârâie zgomotos în timpul ritualului de împerechere care poate să dureze ore întregi” – VIDEO
Mai mulți germani s-au speriat de sunete pe care le aud noaptea în grădini iar poliția a anunțat că zgomotele sunt făcute de arici în sezonul de împerechere, scrie The Guardian.

Sezonul de împerechere al aricilor se întinde din aprilie până în septembrie. Poliția germană a primit mai multe telefoane cu reclamații legate de zgomotele care veneau din grădini pe timpul nopții. Plângerile semnalau fie faptul că vecinii se manifestă prea zgomotos în timpul sexului ori că un animal a fost rănit sau că e posibil să fie un hoț în grădină.

Echipajele trimise de serviciile de urgență au raportat în cele mai multe cazuri că sursa zgomotelor ar fi fost arici care se împerechează.

Problema a ajuns să aibă și propria etichetă pe internet #igelsex, care se traduce „sexarici”. Au apărut chiar și filmări care dovedesc faptul că autorii pângerilor nu exagerau.

Într-un caz la o școală primară din Augsburg, în apropiere de Munchen, sunetele păreau să vină dintr-un spațiu de joacă închis pe timpul nopții și declanșându-se semnale luminoase de siguranță. Poliția a investigat terenul împreună cu paznicul local pentru a găsi doar o pereche de arici.

La Kamenz, lângă Dresda, pompierii au făcut uz de utilajele de descarcerare pentru a deschide un tomberon pentru haine donate în scopuri umanitare ca să găsească arici care se împerecheau și scoteau sunetele reclamate de localnici.

Poliția răspunde în mod frecvent unor plângeri în urma cărora se ajunge la acest gen de concluzii arată revista Der Spiegel.

Împerecherea unui cuplu de arici poate să dureze ore întregi, sunetele scoase de aceștia incluzând gâfâit, șuierat, mârâituri și țipete.

Potrivit experților de la facultatea de medicină veterinară din Universitatea Ludwig Maximilian, din Munchen, citați de the Guardian, „aricii mârâie zgomotos în timpul ritualului de împerechere care poate să dureze ore întregi”, masculii fiind cei mai zgomotoși. De altfel aricii pot produce sunete ascuțite și atunci când își îngrijesc puii cum se poate vedea aici.

Specialiștii în arici au făcut apel la serviciile de urgență să evite să deranjeze vietățile reclamate pentru a nu întrerupe procesul natural de împerechere.

Foto: Captură

Vedeta TVR, în lacrimi! Fiul său S-A SINUCIS chiar de ziua ei. E ştirea care...
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
,,Am întâlnit un bărbat pe internet, pe care îl credeam sufletul meu pereche. La un...
Vremea 22 septembrie 2020. UNDE REVINE CANICULA
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
Masa de șah a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație. N-o sa crezi cât este...
Demisie în Cehia pe fondul creşterii cazurilor de coronavirus. „Este obosit, dezgustat de politică şi...
A rămas cu 'zâna' la vedere! Andreea Marin, gafă uriașă când a coborât din mașină....
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel...
Victorie pentru Halep! Câți bani a câștigat sportiva, după meciul de la Roma
PRĂPĂD în România. Culturile agricole sunt DISTRUSE. Premoniții sumbre…
Nelu Tătaru anunţă când vom scăpa de coronavirus
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide