• Publicat:
Magazin

„Sexul n-ar trebui să fie un tabu”. A stârnit controverse în mediul online după ce a dezvăluit ce cadou i-a făcut fiului de majorat – VIDEO

„Sexul n-ar trebui să fie un tabu”. A stârnit controverse în mediul online după ce a dezvăluit ce cadou i-a făcut fiului de majorat  – VIDEO
O mamă a fost acuzată în mediul online pentru faptul că i-a oferit un cadou neconvențional fiului cu ocazia majoratului - un borcan cu prezervative și alcool.

O fotografie și un videoclip au fost postate de către mama din Sidney pe un grup de Facebook destinat clienților Kmart.

„Fiului meu i-a plăcut la nebunie cadoul pe care l-a primit când s-a trezit… I-am spus că am postat pe grupul destinat clienților Kmart și faptul că până la terminarea serii am primit mai multe reacții bune decât rele”, a scris aceasta.

Se pare că fiul ei era virgin la împlinirea vârstei de 18 ani.

„Nu mă așteptam să primesc atâtea reacții împotriva gestului meu. Îmi pare rău pentru cei care nu au o relație deschisă cu copii lor adolscenți”, a continuat aceasta.

Aceasta a mărturisit că nu i se pare nimic ciudat la cadoul pe care i l-a făcut fiului și că este mândră că își învață copii ce înseamnă să își asume responsabilitatea atunci când vine vorba de acest subiect.

„Am devenit mamă când încă eram adolescentă și vreau să mă asigur că ai mei copii sunt protejați și în cazul în care se întâmplă ceva, să știe la cine să apeleze. Ținând cont de faptul că apar multe sarcini nedorite, mai ales în rândul adolescenților, asta nu este doar probleme fetelor, ci și a băieților. Toți facem sex. Încetați să îl mai faceți un subiect tabu”, a scris aceasta.

Unii dintre utilizatori au considerat cadoul unul „foarte nepotrivit”, dar alții au lăudat-o pe mamă pentru faptul că are o relație atât de deschisă cu copii ei și pentru faptul că îi învață să fie responsabili pentru acțiunile lor.

Foto: Captură 

 

 

 

Inchide