• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Sexul și cariera îi fac fericiți pe bărbați. Femeile preferă mâncarea și familia

Sexul și cariera îi fac fericiți pe bărbați. Femeile preferă mâncarea și familia
Cum nu există încă o formulă a fericirii, cu atât mai puțin diferențiată pe sexe, cercetători britanici au încercat să determine care sunt lucurile care aduc fericirea în funcție de sex.

Cum nu există încă o formulă a fericirii, cu atât mai puțindiferențiată pe sexe, cercetători britanici au încercat sădetermine care sunt lucurile care aduc fericirea în funcție de sex.Astfel, bărbații se declară împliniți atunci când au parte de sexși sunt realizați pe plan profesional, în timp ce femeile considerăcă se simt fericite atunci când mănâncă și după ce își intemeiază ofamilie, informează site-ul newsfeed.time.com.

Pentru a ajunge la această concluzie, specialiștii au chestionat5.000 de voluntari, jumătate femei, jumătate bărbați, desprelucrurile care îi fac fericiți. Potrivit rezultatelor, doar 10 lasută dintre femei consideră sexul singura modalitatea de a se simțifericite. Deși majoritatea femeilor au precizat că mâncarea le facesă se simtă împlinite, 60 la sută dintre acestea nu se simt bineatunci când mănâncă în fața partenerului lor, grijă care dispareodată cu înaintarea în relație. Familia ocupă locul doi în topullucrurilor care le aduc fericirea femeilor, iar cariera este peultimul loc, deoarece bărbatul este considerat de cătrereprezentantele sexului feminin persoana care trebuie să aducă ceimai mulți bani în casă.

De cealaltă parte, 80 la sută dintre bărbații susțin că, după ozi stresantă, sexul este singura modalitate de a se relaxa,indiferent de vârstă. Cariera ocupă, de asemenea, un loc importantîn topul lucrurilor care îi fac fericiți pe bărbați. Pentruaceștia, conteaza mai mult să fie mai bogați decât persoaneleapropiate, iar o mărire de salariu este luată în considerare doardacă venitul suplimentar depășește veniturile cunoscuților. Pelocul trei se află prietenii, iar potrivit participanților lastudiu, timpul petrecut cu amicii înseamnă un nivel crescut șiconstant de serotonina, hormon responsabil cu fericirea.

Citește și..
×

Ministrul de Interne Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, declarații de ulltimă oră la sediul MAI

Publicată de Gandul pe Luni, 30 martie 2020
Gândul LIVE!
Inchide