• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Starul serialului House of Cards, Robin Wright, s-a căsătorit cu iubitul ei

Actrița americană Robin Wright, star al serialului "House of Cards", s-a căsătorit cu iubitul ei, francezul Clement Giraudet, într-o ceremonie discretă. Află mai multe despre căsătoria actriței

Căsătoria a avut loc pe 10 august, însă cuplul nu a confirmat încă informația, mai scrie People.

Potrivit publicației Vogue Paris, Wright a purtat „o rochie din dantelă boho, perfectă pentru a dansa toată noaptea”.

De asemenea, Dylan Penn, fiica în vârstă de 27 de ani a actriței cu fostul soț Sean Penn, a publicat pe Twitter o înregistrare de la o nuntă în stil boho ce a avut loc în La Roche-sur-le-Buis, în Franța.

 

Weddin vibes 🎉🎉🎉💃

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

Aug 12, 2018 at 3:07am PDT

Acesta este al treilea mariaj pentru Wright, în vârstă de 52 de ani. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Dane Witherspoon, din 1986 până în 1988, și cu Sean Penn, cu care are doi copii, Dylan și Hopper, în vârstă de 24 de ani. Cu Penn a avut o relație tumultuoasă, din 1989. Cei doi s-au căsătorit în 1996, au intentat de două ori divorț și s-au despărțit în cele din urmă în 2009.

În 2011, Wright a început o relație cu actorul Ben Foster, care a cerut-o de soție în 2014, dar cei doi s-au despărțit în anul următor.

Wright și Giraudet, șef al departamentului VIP Relations la casa de modă Saint Laurent, au o relație de circa un an, iar, în urmă cu câteva luni, au fost văzuți purtând verighete din aur.

Starul serialului

Robin Wright a revenit în actualitate în ultimii ani grație rolului principal feminin din serialul „House of Cards”, pentru care a primit un premiu Globul de Aur și cinci nominalizări la Primetime Emmy Awards. Actrița americană s-a născut în 1966 și și-a început cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. A debutat pe marile ecrane în filmul-cult „File de poveste/ The Princess Bride”, de Rob Reiner, și de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe, jucând și în „Robin Hood, prințul hoților/ Robin Hood: Prince of Thieves” (1991), „Pretendenții/ The Playboys” (1992), „Forrest Gump” (1994), „Răzbunarea/ The Crossing Guard” (1995) și „Moll Flanders” (1996). Wright a mai jucat în „Viețile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee”, alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves și Blake Lively, care a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Berlin în 2009.

Inchide