• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Studiu Microsoft: 7% dintre internauții români au cerut pe cineva în căsătorie prin e-mail

Studiu Microsoft: 7% dintre internauții români au cerut pe cineva în căsătorie prin e-mail
Cercetarea a mai arătat că 48% dintre utilizatori îi trimit partenerului sau partenerei mesaje de dragoste pe internet, 18% nu se sfiesc să-i expedieze mesaje indecente, iar 19% i-au spus pentru prima dată „te iubesc" partenerului prin e-mail.

Cercetarea a mai arătat că 48% dintre utilizatori îi trimitpartenerului sau partenerei mesaje de dragoste pe internet, 18% nuse sfiesc să-i expedieze mesaje indecente, iar 19% i-au spus pentruprima dată „te iubesc” partenerului prin e-mail. În plus, 47%dintre respondenți au afirmat că au trimis sau că au primit mesajeromantice/indecente de la persoane care nu eraupartenerii/partenerele lor, iar 16% dintre respondenți și-ausurprins partenerii/partenerele că trimiteau mesaje sexy saupicante altcuiva. În plus, 21% dintre respondenți au declarat că auflirtat cu colegii de la muncă pe mail, iar 17% au folosit pentrua-și exprima sentimentele chiar adresa de serviciu.

Despărțiri și cereri în căsătorie pe e-mail

În România, 21% dintre respondenți au încheiat o relațieprintr-un mesaj trimis pe e-mail, în timp ce 7% au lansat o cerereîn căsătorie în același mod. 16% dintre respondenții români au fostsurprinși în timp ce trimiteau e-mailuri cu conținut intim sauindecent când erau la birou, în timp ce media în celelalte țărieuropene este de doar 8%, mai arată studiul realizat de Microsoftși Hotmail. În schimb, 39% dintre români spun că nu au flirtatniciodată cu un coleg de serviciu.

59% dintre românii care au participat la cercetare au declaratcă păstrează e-mailuri romantice de la perioada iubită, iar 19%spun că au în inbox și mesaje de la foștii parteneri de cuplu. Iar39% s-au declarat precauți și au afirmat că și-au creat o altăadresă de e-mail pentru a flirta cu necunoscuții întâlniți înspațiul virtual.

Inchide