Surpriza unui mire i-a impresionat pe nuntași, dar și pe mireasă

Surpriza unui mire i-a impresionat pe nuntași, dar și pe mireasă
Un mire îndrăzneț a decis să-i pregătească o surpriză alesei inimii. La petrecerea de după cununie, el a impresionat-o pe ea, dar și pe invitați cu un număr de dans executat alături de alți șapte cavaleri de onoare.

Un mire a vrut să-și impresioneze mireasa în ziua nunții și, alături de cavalerii de onoare, a pregătit un număr de dans care a reușit să devină viral pe internet.

Înregistrarea în care cei opt bărbați dansează sincron pe o varietate de melodii a strâns peste 2,7 milioane de afișări la data redactării acestui material.

Sean Rajaee este din Los Angeles. La sfârșitul lunii trecute el s-a căsătorit și a decis să-i pregătească un spectacol inedit soției sale. Coregrafia a fost repetată pe ultima sută de metri, o parte dintre cavalerii săi de onoare fiind din alte orașe și învățând mișcările cu câteva ore înainte de eveniment, dar și prin conferințe video organizate în prealabil.

Printre piesele alese de mire s-au număr cântece interpretate de Beyonce, Backstreet Boys, Bruno Mars, dar și o piesă persană.

Inchide