Susan Boyle de România, REVELAȚIA PRIMEI EMISIUNI „ROMÂNII AU TALENT” – Narcis Iustin Ianău, băiatul de 15 ani care a uluit publicul cu vocea sa. VIDEO

Redactor:
Vlad Mironescu
Susan Boyle de România, REVELAȚIA PRIMEI EMISIUNI „ROMÂNII AU TALENT” – Narcis Iustin Ianău, băiatul de 15 ani care a uluit publicul cu vocea sa. VIDEO
Un puști timid, care a spus că venit "să distreze" sala cu vocea sa, a reușit, vineri seara, să impresioneze nu doar juriul și publicul, ci și o țară întreagă. Narcis Iustin Ianău, de 15 ani, le-a spus celor prezenți că vrea, în primul rând, să cânte pentru mama lui care se află în Italia și care nu l-a mai auzit de mult timp.

Un puști timid, care a spus că venit „să distreze” sala cu voceasa, a reușit, vineri seara, să impresioneze nu doar juriul șipublicul, ci și o țară întreagă. Narcis Iustin Ianău, de 15 ani,le-a spus celor prezenți că vrea, în primul rând, să cânte pentrumama lui care se află în Italia și care nu l-a mai auzit de multtimp.

Printre diverșii „ciudați” de la prima emisiune a concursului deteleviziune de la PROTV „Românii au talent”, firavul Narcis IustinIanău, cu a lui voce în schimbare, părea încă unul dintre mulțiiconcurenți buni doar pentru amuzamentul publicului. Însă înmomentul în care a început să cânte, întreaga sală a amuțit iarMihai Petre, unul dintre cei membri ai juriului, a fost dat pespate, la propriu, după cum puteți vedea din înregistrarea de maijos.

„Ne-ai șocat într-un mod extrem de plăcut. Cânți minunat!”, i-aspus Andra, membră a juriului, care l-a aplaudat ridicându-se înpicioare, în timp ce Andi Moisescu i-a spus că are tot ce îitrebuie pentru a câștiga marele premiu de 120.000 de euro. Narcis amărturisit că nu a luat niciodată lecții de canto, acesta fiind untalent cu care s-a născut. „Mama mea fiind în Italia de câțiva aninu prea m-a auzit cântând. Ea a crezut că nu pot realiza ceva cuaceastă voce. Îmi doresc să mă vadă cântând la scena deschisă”, aspus el. Iustin și-a descoperit talentul în copilărie, cândcânta pentru corul unei biserici. Atunci și-a dat seama ce poateface cu voce lui. Din partea celorlalți a simțit mereudescurajare.

CITEȘTE MAI MULT: Povestea lui Narcis Iustin Ianău,VOCEA EXTRAORDINARĂ DE LA „ROMÂNII AU TALENT”: „Copiii râd de mine,spun că am voce de fată”. VIDEO

Multora dintre cei care au văzut prima emisiune din „Românii autalent”, puștiul le-a adus aminte de celebra Susan Boyle, vedetadin 2009 a emisiunii „Britain’s Got Talent„.

Ascultă în continuare interpretarea lui Narcis Iustin Ianău:

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Citeșteși ROMÂNII AU TALENT. Madonna,Shakira și Lady Gaga au făcut senzație -VIDEO

Numărimpresionat de gimnastică la „Românii au talent” -VIDEO

VEZIAICI primele filmulețe cu participanții la „Românii au talent”: dela cântăreața de operă și Cristi Minculescu, la Omul -orchestră

Câștigătorul potului de 120.000 €de la „Românii au talent” va fi decis prinsms-uri

ÎNCEPE! „Românii au talent”: totuldespre show-ul care a reinventatdivertismentul

„Romanii au talent”,record absolut de audiență în rândul programelor de divertismentdin România

Emisiunea „Românii au talent” a înregistrat un record absolut deaudiență în rândul show-urilor de divertisment din România, primaediție a programului de la Pro TV fiind urmărită vineri seara depeste patru milioane de telespectatori din întreaga țară în minutulde aur, înregistrat la ora 21.17.

Seara de vineri, când a debutat show-ul „Românii au talent”, afost la Pro TV una plină de recorduri absolute. Cifrele de audiențăau plasat „Românii au talent” în topul celor mai urmărite emisiunide divertisment din 2004 până în prezent.

• „Românii au talent”,prezentată de Smiley și Pavel Bartoș și jurizată de Andra, AndiMoisescu și Mihai Petre, a înregistrat un record absolut deaudiență în rândul show-urilor de divertisment din România, numărulcelor care au urmărit emisiunea de la Pro TV depășind 4milioane de telespectatori din întreaga țară, în minutul de aurînregistrat la ora 21.17. Astfel, pe întreg publiculcomercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani,audiența înregistrată în minutul de aur de la 21.17 a fost de 22,2puncte de rating și o cotă de piață de 52,9 procente. Astfel, maimult de jumătate din totalul persoanele aflate în fațatelevizoarelor erau cu ochii pe Pro TV și urmăreau prestațiileincredibile ale românilor dornici să își arate talentul.

• Show-ul de la Pro TV afost vineri seara lider absolut de audiență pe toate targeturile.Fie că vorbim de întreg publicul din mediul urban, de publiculcomercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de anisau de întreg publicul din România, emisiunea „Românii au talent” adominat toate topurile. Audiența medie înregistrată de show-ul dela Pro TV a fost de 18,5 puncte de rating, postul având o cotă depiață de 44,8%, la distanță mare de Antena 1 care a avut o audiențăde aproape patru ori mai mică decât „Românii au talent” – de 5,4puncte de rating și 13% cotă de piață.

• Clasamentul rămâneneschimbat și la nivelul întregului public din mediul urban când pepoziția fruntașă se află Pro TV, care a obținut o audiență medie de18 puncte de rating și 35,8% cotă de piață, în timp ce Antena 1 aînregistrat doar 5,7 puncte de rating și 11,3% cotă de piață.

Ce obiect a furat din Casa Albă un român care se afla în vizită la...
Doliu mare în showbiz-ul românesc. Primul nume celebru ucis de Covid
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
Vedete din România care au apărut în Playboy. Gimnastele care au lăsat TOT la vedere...
Pandemia COVID-19 îngreunează perspectivele legate de pensii pentru miliarde de oameni
Prima țară europeană în lockdown total. Cetățenii pot ieși din case doar dacă au un...
Doliu mare în showbiz-ul românesc. Primul nume celebru ucis de Covid
Cine a fost prima iubită a lui Klaus Iohannis? Președintele a recunoscut asta de față...
După aproape 2.000 de ani, o descoperire INCREDIBILĂ despre impunătorul împărat TRAIAN, care l-a învins...
BCR, decizia care îi vizează pe toți clienții. Este interzis cu desăvârșire
Disperarea a pus stăpânire în spitalele românești. 'Pacienți care s-au agățat de asistente, implorând să...
Se întoarce România la starea de urgenţă şi carantină? Răspunsul dat de Nelu Tătaru
Cazul influencerului bolnav de COVID-19, care nu credea în coronavirus și a murit la 33...
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
Inchide