„Te iubesc, fiule, și mulțumesc”. Un copil de doar 13 ani a făcut un gest EMOȚIONAT pentru mama lui – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
„Te iubesc, fiule, și mulțumesc”. Un copil de doar 13 ani a făcut un gest EMOȚIONAT pentru mama lui – VIDEO
O mamă din Nevada a fost șocată când fiul ei de doar 13 ani care a venit într-o zi acasă și i-a dezvăluit că i-a cumpărat o mașină.
 Krystal Preston făcut o postare pe Facebook, cu un mesaj în care și-a exprimat șocul și surpriza plăcută, adăugând și fotografii fiului său, William, alături de noul Chevrolet Metro din 1999.

„M-a șocat în totalitate. Aproape că mi-am dat ochii peste cap.”, a scris femeia pe Facebook. „Nu mai am cuvinte… fiul meu de 13 ani mi-a cumpărat o mașină”, a continuat ea.

Krystal, mamă a trei copii pe care îi crește singură, a explicat că William tunde peluze și curăță curțile pentru a face niște bani. Adolescentul a declarat postului local de televiziune KOLO-TV că a găsit mașina pe Facebook și a întrebat-o pe femeia care pusese anunțul dacă îi poate oferi ceva la schimb pentru ea sau dacă vrea să îi muncească pentru suma respectivă. În cele din urmă, aceștia au căzut de acord.

La început, când William i-a spus mamei lui despre mașină, nu l-a crezut. Așa că a dus-o afară să-i arate că femeia care o vindea îi aștepta pentru o plimbare.

Chiar și atunci când se pregăteau să o cumpere, Krystal credea că este o glumă. Dar când au ajuns la casa femeii, William i-a spus „Mamă, asta e mașina ta.”

Chiar atunci femeia a izbucnit lacrimi. După ce au fost înmânate cheile și documentele, au plecat cu noua mașină spre casă.

„Sunt atât de mândră de fiul meu”, a scris Krystal pe Facebook. „Este un copil atât de bun. Poate avea zilele lui, dar OMG ce copil de 13 ani știți că i-ar cumpăra mamei lui o mașină … William, te iubesc, fiule, și mulțumesc”, a scris femeia. 

Oamenii care au văzut povestea femeii pe Facebook au aplaudat generozitatea adolescentului.

„Serios, îl iubesc!!!! Ce băiat mare ai crescut!”, a comentat un utilizator al platformei de socializare.

„Este un copil uimitor!”, a postat altcineva.

Foto: Captură Facebook

Inchide