Teo Trandafir, operată din nou. Medicii austrieci sunt „rezervați” în privința evoluției stării de sănătate

Redactor:
Diana Marcu
Teo Trandafir, operată din nou. Medicii austrieci sunt „rezervați” în privința evoluției stării de sănătate
Teo Trandafir a fost operată din nou de medicii austrieci, se află în stare stabilă la terapie intensivă și este tratată cu antibiotice moderne, potrivit unui comunicat AKH dat publicității în această dimineață.

Teo Trandafir a fost operată din nou de medicii austrieci pentrua i se îndepărta țesuturile necrozate și abcesele. Operația a avutloc vineri după – amiază. Pacienta se află în stare stabilă laterapie intensivă și este tratată cu antibiotice moderne, potrivitunui comunicat al clinicii vieneze, remis marți dimineață.Medicii sunt rezervați în privința evoluției stării desănătate a vedetei tv, precizează comunicatul.

„Pacienta se luptă în continuare cu pancreatita necrozantăseveră și infecția de care suferă”, spun medicii austrieci. TeoTrandafir a suferit vineri o nouă intervenție necesară îndepărtăriiunor resturi de țesut necrozat și a infecției din abdomen. Eafusese operată și în 24 februarie, iar ulterior s-a aflat în comăindusă. „Este caracteristic acestei boli ca recuperarea să poată fiurmată de episoade de recidivă”, au declarat medicii austrieci carese ocupă de Teo Trandafir. În urmă cu o săptămână, pe 22 martie,specialiștii clinicii comunicau că vedeta se simte bine, mergesingură și că e pregătită pentru întoarcerea acasă.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide